Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Πανόραμα Μαλαισίας Σιγκαπούρη Βόρνεο Μπρουνέι 12 ημέρες


Ακόμα κι αν δεν είχατε σκεφθεί πότε αυτόν τον συνδυασμό, η ποικιλομορφία

αυτού του ταξιδιού είναι σίγουρα προκλητική. H σύγχρονη μεγαλούπολη Κουάλα

Λουμπούρ με το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, καύχημα ολόκληρης της

Ασίας PETRONAS TOWERS, σε συνδυασμό με την αποικιοκρατική γοητεία της

Mάλακα, προσφέρουν εξωτισμό και νοσταλγία. Η άγρια φύση και οι ποτάμιες

πολιτείες του Σαραβάκ στο Βόρνεο προσδίδουν μια αυθεντικότητα και γοητεία.

Τέλος, το Μπρουνέι, το γοητευτικό Σουλτανάτο με τα πλωτά σπίτια και τα

περίτεχνα τζαμιά συμπληρώνει ένα πανόραμα εντυπώσεων που θα σας γοητεύσει!

 

Πρόγραμμα

 

Ημέρα 1:  Aθήνα - Kουάλα Λουμπούρ Πτήση μέσου ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Μαλαισίας την Κουαλα-Λουμπούρ.

 

Ημέρα 2:  Kουάλα Λουμπούρ Άφιξη το πρωί στη μεγαλούπολη που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη παραδοσιακή ζωή της Μαλαικής χερσονήσου, το Κινεζικό στοιχείο και φυσικά την Υπερμοντέρνα αρχιτεκτονική των τελευταίων δεκαετιών. Ο απογευματινός μας περίπατος αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για μία πρώτη εισαγωγή στο ιδιαίτερο χαρακτήρα της πόλης.

 

Ημέρα 3:  Kουάλα Λουμπούρ Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε το Εθνικό Μνημείο Ηρώων, το Παλάτι του Βασιλιά, την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Παλάτι του Σουλτάνου ABDUL SAMAT όπου τώρα στεγάζεται το δικαστήριο, το Club House της εποχής της Βρετανικής κυριαρχίας, το παλιό σιδηροδρομικό σταθμό και φυσικά το παλιό τζαμί JAMEK. Θα συνεχίσουμε για τα μοναδικά σπήλαια Μπατού, μέσα σε ένα φυσικό ύψωμα από ασβεστόλιθο, όπου εδώ βρέθηκε ο πιο σημαντικός ναός Hindu στην Μαλαισία. Τέλος αφού περάσουμε από τη παλιά πόλη και τη Κινεζική γειτονιά καταλήγουμε στο εμπορικό κέντρο και φυσικά μόνο στο Cosmorama θα επισκεφθούμε τους εντυπωσιακούς PETRONAS TOWERS και θα ανέβουμε στο Sky bridge απ' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύουμε πανοραμικά τη θέα της πόλης. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε τοπικό εστιατόριο με Μαλαισιανή κουζίνα & τοπικούς χορούς.

 

Ημέρα 4:  Κουάλα Λουμπούρ - Μάλακα Σήμερα θα ξεκινήσουμε οδικώς για την αποικιακή και πανέμορφη Μάλακα, που αποτέλεσε «μήλο της Έριδος» μεταξύ των Βρετανών και Ολλανδών αποικιοκρατών. Αφού επισκεφθούμε την ερειπωμένη πύλη SANTIAGO, θα ανέβουμε στο λόφο του Φρουρίου για να θαυμάσουμε ότι απέμεινε από την καθολική εκκλησία Αγ. Παύλου, και φυσικά το άγαλμα του ιεραπόστολου St Francis Xavier. Στη συνέχεια κατηφορίζουμε στην Ολλανδική συνοικία όπου θα δούμε την ομώνυμη πλατεία, την εκκλησία, το Ολλανδικό Δημαρχείο και το Σιντριβάνι της Βασίλισσας Βικτωρίας. Στη συνέχεια θα κάνουμε μία κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Μαλάκα όπου θα δούμε τα κτίρια, τα οποία διατηρούν ακόμα την ολλανδική και βρετανική αρχιτεκτονική επιρροή τους. Μετά το τέλος της ξενάγησης , σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παλιά συνοικία και να απολαύσετε την αποικιακή ατμόσφαιρα και φυσικά… τα ψώνια σας.

 

Ημέρα 5:  Μάλακα - Τζοχόρ Μπαχρού - Σιγκαπούρη Το πρωί θα ξεκινήσουμε για τη Σιγκαπούρη. Καθοδόν θα δούμε την Τζοχόρ Μπαχρού, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαλαισίας.
Άφιξη στην πόλη - κράτος, τη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο πλούσιες χώρες στον κόσμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ο απογευματινός μας περίπατος είναι αποκαλυπτικός του χαρακτήρα της εντυπωσιακής αυτής πόλης.

 

Ημέρα 6:  Σιγκαπούρη Σήμερα θα την περιήγηση μας στην πόλη και θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πολυπολιτισμικότητα του κρατιδίου, με αντιπροσωπευτικά δείγματα των 3 κυρίων εθνοτήτων που ζουν εκεί. Τα χαρακτηριστικά Βρετανικής αποικιακής τεχνοτροπίας κυβερνητικά κτίρια στην περιοχή Ράφλες, όπως το Κοινοβούλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Δημαρχείο και το κλαμπ του κρίκετ, είναι το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια μας περιμένει η πολύβουη Τσάινατάουν, όπου θα επισκεφθούμε ένα Βουδιστικό - Ταοϊστικό Ναό και ένα κέντρο Ασιατικής χειροτεχνίας και ο Bοτανικός Kήπος με τις 60.000 ορχιδέες και η “Little India”, μια μικρογραφία της ζωής, των χρωμάτων και των αρωμάτων της Ινδίας. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το τεχνητό νησί Σεντόζα , όπου θα φτάσουμε με τελεφερίκ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 7:  Σιγκαπούρη - Κουτσίνγκ Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια σας. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα του Σαραβάκ, του Μαλαισιανού Βόρνεο, μια περιοχή του πλανήτη που παραμένει ακόμα αυθεντική και σίγουρα θα εντυπωσιάσει όσους ψάχνουν για μέρη που ο τουρισμός δεν πρόλαβε ακόμα να αλλοτριώσει.

 

Ημέρα 8:  Κουτσίνγκ Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με την ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τα δύο δημαρχεία (βόρειας και νότιας πόλης), το γραφικό Ταχυδρομείο, την ανοιχτή αγορά, το δικαστήριο και φυσικά το Μουσείο Σαραβάκ με αίθουσες αφιερωμένες στη φυσικής ιστορία, στη λαογραφία και στο… πετρέλαιο. Η μέρα μας θα συνεχιστεί με επίσκεψη στο πάρκο των Ουραγκοτάγκων, έναν χώρο φτιαγμένο ειδικά για την προστασία των ζώων αυτών.

 

Ημέρα 9:  Κουτσίνγκ - Μίρι Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μίρι, στο βόρειο τμήμα του Σαραβάκ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα 10:  Μίρι - Μπρουνέι Πρωινή ξενάγηση στο Μίρι όπου βλέπουμε τον Καναδικό Λόφο και το 1ο πηγάδι με πετρέλαιο. Επισκεπτόμαστε το Μουσείο Πετρελαίου, τον Βουδιστικό ναό και την ανοιχτή αγορά. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Σουλτανάτο του Μπρούνεϊ, τον ισλαμικό θύλακα στην βόρεια πλευρά του Βόρνεο.

 

Ημέρα 11:  Mπρουνέι Μπρουνέι. Πρωινή ξενάγηση στην πρωτεύουσα Μπαντάρ Σερί Μπενγκαβάν που ξεκινά με την επίσκεψη στο τζαμί Omar Ali Saifuddien, στο τζαμί Hassanil Bolikiah και στο Εθνικό Μουσείο Στη συνέχεια περνάμε από την πλατεία Omar Ali, την εμπορική γειτονία και το παλάτι του σουλτάνου. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο τάφο – μαυσωλείο του Σουλτάνου Bolkiah και με επίσκεψη στο Μουσείο Βασιλικών εκθεμάτων όπου θα δούμε τα στέμματα, της βασιλικές άμαξες και τα δώρα στο Σουλτάνο από εκπροσώπους άλλων κρατών-χωρών. Η μέρα μας θα κλείσει με επίσκεψη με πλοιάριο στο γραφικό Water Village με τις παράγκες χτισμένες πάνω σε πασσάλους στις όχθες του ποταμού.

 

Ημέρα 12:  Μπρουνέι – Κουάλα Λουμπούρ Μεσημεριανή πτήση για την Κουάλα Λουμπούρ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 13:  Κουάλα Λουμπούρ - Αθήνα Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. Άφιξη αυθημερόν.

 

Σημείωση: Μόνο στο Cosmorama:
 • Πλούσιο πρόγραμμα, χωρίς ελεύθερες μέρες
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Επίσκεψη στους εντυπωσιακούς PETRONAS TOWERS και ανάβαση στο SKY BRIDGE

 

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση)
 • Διαμονή: Ξενοδοχεία 4, 5*
 • Διατροφή: Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά.
 • Μεταφορές
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία)
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

 

Παρατηρήσεις

Το μόνο πρόγραμμα που διασχίζει την ενδοχώρα της Μαλαισίας μέχρι τη Σιγκαπούρη και στο Βόρνεο επισκέπτεται το Μίρι με τις μοναδικές βραχογραφίες
 

Απαραίτητα

 • Απαραίτητη η φωτοτυπία του διαβατηρίου σας, με 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία επιστροφής του ταξιδιού σας 15 μέρες πριν από την αναχώρηση.

Σας προτείνουμε

 • Συνιστάται αγωγή κατά την Μαλάρια.

 

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

H πόλη μοιάζει με απέραντη ζούγκλα από τροπική βλάστηση. Μεγάλες εκτάσεις πρασίνου κυριαρχούν παντού και ανάμεσά τους οι μοντέρνες λεωφόροι με τα καταστήματα. Το υγρό στοιχείο είναι ένα κύριο χαρακτηριστικό της Σιγκαπούρης, και επεξηγεί από μόνο του τη φύση της εντυπωσιακής αυτής γοργόνας που προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών. Ένα μείγμα λαών, ένα τεράστιο λιμάνι, υποδειγματική σε καθαριότητα και τάξη. Ίσως η πιό σύγχρονη πόλη του κόσμου! Θα σας εντυπωσιάσει.
Κουάλα Λουμπούρ... H πρωτεύουσα της Μαλαισίας προβάλει ένα παράδοξο μείγμα. Πανύψηλοι ουρανοξύστες και πολύχρωμα τζαμιά με αψίδες μαυριτανικής αρχιτεκτονικής, φτωχογειτονιές και γεινονιές Κινέζων. Πολυπληθής και ζωντανή, μοιάζει σαν να βγαίνει από σελίδες παραμυθιών της Ανατολής.

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
Τουριστικός οδηγός Σιγκαπούρης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-285A88C8 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης