Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Θέλετε ένα ταξίδι.. διαφορετικό

Θέλετε ένα ταξίδι.. διαφορετικό

Ενα .. ρομαντικό ταξίδι για 2

Ρωτήστε μας.. Επιλέξτε μια από τις ρομαντικές μεγαλουπόλεις που στις επόμενες σελίδες προτείνουμε. Εμείς θα σας προσθέσουμε την εμπειρία των 25 χρόνων και θα σας δώσουμε ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό ξενοδοχείο. Θα σας κλείσουμε ένα δείπνο σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο θα σας ενημερώσουμε για τα ρομαντικά καφέ, εστιατόρια, μπαρ. Εσείς απλά διασκεδάστε με την.. ψυχή σας.

Ένα ταξίδι κουλτούρας και πολιτισμού

Ρωτήστε μας.. Επιλέξτε μια από τις μεγαλουπόλεις  με πολλά μουσεία και εκθέσεις, εμείς θα σας προσθέσουμε την εμπειρία των 25 χρόνων και θα σας δώσουμε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε. Αναλυτικές πληροφορίες για τα μουσεία, τις εκθέσεις που γίνονται την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε.

Ένα ταξίδι.. γεμάτο μουσική, θέατρο

Ρωτήστε μας.. Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις μουσικές ή θεατρικές παραστάσεις-συναυλίες- κονσέρτα για την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψτε.

Ένα ταξίδι.. γεμάτο αναζωογόνηση

Ρωτήστε μας.. Επιλέξτε ένα από τα spa που προτείνουμε. Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις θεραπείες- προγράμματα- τιμές για την περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε.

Ένα ταξίδι.. που τα έχει όλα!

Ρωτήστε μας.. Επιλέξτε μια από τις μεγαλουπόλεις, εμείς θα προσθέσουμε την εμπειρία των 25 χρόνων και θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης