Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Λιντς 
 
 
 
 
 

Ταξίδι στο Λιντς

 
 
 

Το Πανεπιστήμιο του Λιντς είναι ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο της γενιάς πανεπιστημίων που ιδρύθηκαν τη δεκαετία του 1960 και ένας από τους γίγαντες του συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με έναν πληθυσμό 31.000 φοιτητών, το Πανεπιστήμιο του Λιντς παραμένει από τα πιο δημοφιλής ιδρύματα. Καταρτίζεται από άριστες προδιαγραφές για τη διδασκαλία και την έρευνα. Το Πανεπιστήμιο του Λιντς είναι μία μεγάλη, δυναμική και φιλική με τους φοιτητές πόλη. Επίσης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μελετήσετε, αλλά σας δίνει και ευκαιρίες για άφθονη διασκέδαση.

Η πολεοδομική αρχιτεκτονική έχει μερικά εντυπωσιακά δείγματα και η πόλη είναι το κέντρο της ευρύτερης περιοχής για τις τέχνες. Οι φοιτητές έχουν το πλεονέκτημα να απολαμβάνουν μια μεγάλη κλειστή πανεπιστημιούπολη μεταξύ του κέντρου της πόλης και του Headingley, περιοχής όπου πολλοί φοιτητές ζουν επίσης. Υπάρχει μια δραστήρια Ένωση Φοιτητών, με μία βραβευμένη φοιτητική εφημερίδα και ραδιοφωνικός σταθμός.

Πρόσβαση: Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό του Μάντσεστερ το οποίο έχει καλές συνδέσεις από Ελλάδα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από το αεροδρόμιο το Λιντς απέχει μόλις 1 ώρα οδικώς.


ΛΗΝΤΣ ΚΑΙΡΟΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε ατομικά όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Εκδρομή με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Ξενοδοχεία στο Λιντς

Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στο Λιντς

 
 

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο Λιντς. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε το Λιντς, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στο Λιντς

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Λιντς

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.