Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Προτάσεις

Δειτε 50 μοναδικες προτασεις για εξορμησεις σε ολη την ελλαδα . Θα ενθουσιαστειτε ..
Η Jacoline Vinke, συγγραφέας του βιβλίου «Great Small Hotels in Greece», επέλεξε οκτώ ιδιαίτερους ξενώνες και μας τους προτείνει ανεπιφύλακτα για τις χειμερινές εκδρομές στην Ελλάδα.
Μια περιήγηση σε χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, αναδεικνύει στη συνείδηση του επισκέπτη τους δεσμούς ανάμεσα στο φυσικό και τον πολιτιστικό πλούτο, μια και περιβάλλον και πολιτισμός είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους, κάτι που εύκολα διαπιστώνει κανείς επισκεπτόμενος για παράδειγμα, ένα ανοικτό μουσείο ή έναν αρχαιολογικό χώρο, όπου τα μνημεία συμβιώνουν αρμονικά με τη φύση.
Η επιτυχία της προσπάθειας του καθένα για μια καλύτερη ζωή, η κάλυψη των εσωτερικών επιθυμιών, των ιδιαιτεροτήτων του, η ελευθερία επιλογών, αποτελεί την προσωπική του συνταγή ευεξίας. Νιώθω καλά, περνάω καλά, σημαίνει αισθάνομαι ψυχικά ισορροπημένος και νοιώθω υγιής. Γιατί αν η υγεία, σύμφωνα με τον ορισμό που διατυπώθηκε στο καταστατικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (1946) είναι «η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας», εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η έννοια της υγείας δεν αποδίδεται μόνο από την ιατρική, αλλά και από παράγοντες όπως περιβάλλον, οικονομία, εργασία κτλ, και στηρίζεται απόλυτα στην αίσθηση της ευεξίας.
Σε όλη την Ελλάδα, λειτουργούν σήμερα περισσότερα από 200 κρατικά ή εποπτευόμενα από το Υπουργείο Πολιτισμού και 107 μη δημόσια μουσεία. Εκεί, έχει την ευκαιρία να θαυμάσει κανείς μοναδικά επιτεύγματα της τέχνης και της επιστήμης και να ανακαλύψει τα χνάρια πάνω από 6.000 χρόνων ιστορίας. Τα ελληνικά μουσεία κατανέμονται στις εξής κατηγορίες:
Ακόμη και οι πιο κυνικοί έχουμε μείνει κάποια στιγμή έκθαμβοι μπροστά σε ένα ηλιοβασίλεμα κι όχι απαραίτητα επειδή το είδαμε… ερωτευμένοι.
Διακοπές για αναψυχή και αναζωογόνηση στη φύση σε ονειρεμένα δεντρόσπιτα της Ελλάδας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης