Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μαγιόρκα


Ταξίδι στη Μαγιόρκα

Το μαργαριτάρι της Μεσογείου, το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων νήσων. Επισκεφθείτε το Παλάτι της Αλμουδάινας, τον καθεδρικό ναό, το Κάστρο Μπελβέρ, την παλιά πόλη με τους μεσαιωνικούς δρόμους.

Η Μαγιόρκα είναι το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων νήσων της Ισπανίας. Η καλύτερη εποχή για να επισκεφτεί κάποιος το νησί είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι, γιατί το κλίμα είναι μεσογειακό, περίπου σαν το ελληνικό. Φτάνοντας στη Μαγιόρκα διαπιστώνεις με έκπληξη ότι παρόλο που είναι νησί, έχει άριστες υποδομές στις μεταφορές και άπειρα όμορφα μέρη να δεις! Τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι κατά μήκος της αμμώδους παραλίας και έτσι έχεις άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Η Playa de palma είναι πραγματικά πανέμορφη τόσο για μπάνιο, αφού έχει οργανωμένη απέραντη παραλία αλλά και για όμορφους περιπάτους απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η θάλασσα είναι αρκετά ρηχή και έχει παντού άμμο. Κάθε βράδυ μηχανήματα καθαρίζουν την αμμουδιά που είναι πραγματικά πεντακάθαρη παρά τον πολύ κόσμο που βρίσκεται εκεί όλη την ημέρα. Τι άλλο όμως μπορεί να κάνει κάποιος πέρα από μπάνια; Η λίστα είναι ατέλειωτη γιατί το νησί έχει πολλές ομορφιές.PALMA ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στη Μαγιόρκα

Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στη Μαγιόρκα

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη Μαγιόρκα. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε τη Μαγιόρκα, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στη Μαγιόρκα

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Μαγιόρκα

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.


Δείτε περισσότερους προορισμούς στην Ιβηρική Χερσόνησο

Εκδρομές, ταξίδια, 30 χρόνια εμπειρίας, παρουσίας στο ταξίδι.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία στη Μαγιόρκα


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης