Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Θράκη


Το σύνορο της Ελλάδας στο σταυροδρόμι της Δύσης με την Ανατολή. Και οι τρεις νομοί της Θράκης, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, διαθέτουν εκπληκτική φυσική ομορφιά, πολιτιστική κληρονομιά και πολλά αξιοθέατα. Συνδυάζουν τοπία ορεινά, με ποταμούς, λίμνες, φαράγγια, παρθένα δάση και φυσικά υπέροχες ακτές και παραθαλάσσιες πόλεις. Στον Νομό Έβρου, μάλιστα, ανήκει και το νησί Σαμοθράκη, που δεν αποτελεί τυχαία τόπο συνάντησης χιλιάδων νέων κάθε χρόνο. 

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΞΑΝΘΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ (ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ)
Στο βορειοανατολικό άκρο της Ελλάδας, ο νομός Έβρου διαθέτει εντυπωσιακή βιοποικιλότητα, περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος (δέλτα Έβρου, δάσος Δαδιάς, Σαμοθράκη κ.α), ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία που χρονολογούνται από τους Προϊστορικούς Χρόνους ως και την Οθωμανική περίοδο. Η Σαμοθράκη είναι από τα ωραιότερα νησιά που έχουν να επιδείξουν οι ελληνικές θάλασσες. Το νησί των Καβείρων, της Νίκης, της Αρμονίας, της φύσης και του πολιτισμού, διαθέτει πλούσια βλάστηση και ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του ελλαδικού χώρου, στα σύνορα με τη Βουλγαρία και αποτελεί ίσως την πλουσιότερη περιοχή της χώρας από πλευράς φυσικού περιβάλλοντος.
Σε κάθε γωνιά της πόλης ξυπνούν μνήμες της μακραίωνης ιστορίας του τόπου αυτού, με ξεχωριστό παράδειγμα την αρχαία πόλη Άβδηρα, που σύμφωνα με την παράδοση έχτισε ο Ηρακλής για να τιμήσει τον φίλο του Άβδηρο.
Αλεξανδρούπολη. Το μεγαλύτερο λιμάνι της Θράκης με τον υπέροχο φάρο και πλέον ένας καλός προορισμός διακοπών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-1B1434BE 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης