Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Λάρισα


ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα η πρωτεύουσα του νομού και της ομώνυμης επαρχίας που αποτελεί εμπορικό, βιομηχανικό, διοικητικό, συγκοινωνιακό και αγροτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας. Χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες πλατείες, οι πεζόδρομοι και τα πάρκα, αλλά και οι ποικίλες δυνατότητες για διασκέδαση.

Στη μέση του Θεσσαλικού κάμπου, η Λάρισα υπήρξε πρωτεύουσα σε όλες τις εποχές της ιστορίας της, από την αρχαία Πελασγιώτιδα, μέχρι σήμερα και αποτελεί οικονομικό, διοικητικό, εκκλησιαστικό και επιστημονικό κέντρο όλης της Θεσσαλίας.

 

 

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-7AC76560 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης