Κύπρος 6ημ.

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Κύπρος 6ημ.

Κύπρος 6ημ.

Πέρασμα λαών και πολιτισμών, ανοιχτή στους ξένους από πάντα -πληρώνει ακόμα τα σπασμένα της δημιουργίας των «εθνικών» κρατών στον ταραγμένο 20ό αιώνα-, εξακολουθεί να διατηρεί το πολυπολιτισμικό προφίλ μιας σύγχρονης Βαβέλ. Οι νέοι έποικοι δεν είναι πια Τούρκοι. Είναι πάρα πολλοί Βορειοευρωπαίοι που την έχουν επιλέξει ως δεύτερο ή και πρώτο τόπο κατοικίας (σε άκομψες βίλες, που δυστυχώς έχουν κατακλύσει το νησί). Είναι Ρώσοι που έχουν εγκατασταθεί στη Λεμεσό (περίπου 40.000), επιλέγοντάς την ως έδρα των εμπορικών τους δραστηριοτήτων (οι παράκτιες εταιρείες δεν είναι de rigueur μόνο στην Ελλάδα).

Είναι μια κοινωνία που εξακολουθεί να δονείται, εξ ου και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι ελληνική με την έννοια της γλώσσας, της κουλτούρας και της θρησκείας και ταυτόχρονα ένα από τα τελευταία ζωντανά κομμάτια της λεβαντίνικης πολυεθνικής, πολυθρησκευτικής Ανατολής - σαν τη Βηρυτό, τη Σμύρνη πριν από την καταστροφή ή την Αλεξάνδρεια πριν από την επανάσταση του Νάσερ. Είναι μια χώρα με μια υπόγεια γοητεία, που σε κερδίζει στη δεύτερη ανάγνωση, με μια διαβρωτική ομορφιά, που της μένεις πιστός και επανέρχεσαι...

Από 425,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε :  
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-281C4848 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης