Αγιοι Τόποι 5 ημ

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αγιοι Τόποι 5 ημ

Εκδρομή στους Άγιους Τόπους 5 ημ.

Η Ιερουσαλήμ είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της παγκόσμιας ιστορίας. Ένα ταξίδι σ’ αυτήν φτάνει για να εξιστορείς εμπειρίες μια ζωή. Εξαιρετική αύρα και υπέροχες τοποθεσίες σε μεταφέρουν -από την πρώτη στιγμή που θα φτάσεις- σε άλλες εποχές. Σε όποια θρησκεία και αν πιστεύεις -ή ακόμη και αν δεν πιστεύεις-, το ταξίδι αυτό είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που μπορείς να κάνεις. Για τους Χριστιανούς είναι η πόλη που μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός και Υιός του Θεού. Για τους Εβραίους είναι η ιερότερη πόλη και μάλιστα υπήρξε και πρωτεύουσα των λαών του Ισραήλ. Για τους μουσουλμάνους είναι η τρίτη ιερότερη τοποθεσία του κόσμου. Θα εκπλαγείς με το πόσες ελληνικές επιγραφές και μοναστήρια υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ.

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Τελ Αβίβ, Ιεροσόλυμα, Τιβεριαδα, Ιεριχω, Βηθλεεμ
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

 

Συγκέντρωση στο προκαθορισμένο σημείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο , όπου μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Τελ Αβίβ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα όπου θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων τον οίκο Αγ. Ιωακείμ και Άννης, τη Προβατική κολυμβήθρα, τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Στη συνέχεια θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου και θα φτάσουμε στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα πραγματοποιηθεί ευλαβικό προσκύνημα στο Φρικτό Γολγοθά, στην Ιερή Αποκαθήλωση, στο Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την περιοχή της Γαλιλαίας όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ, τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ και την Κανά της Γαλιλαίας (τόπος όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνον). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων στην Τιβεριάδα και τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στην αρχαία Καπερναούμ (όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Γεθσημανή (όπου βρίσκεται ο Τάφος της Παναγίας, ο τόπος της προδοσίας και ο τόπος λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου) στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας στην Βηθανία και την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου. Επειτα θα εισέλθουμε στην Ιεριχώ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου (όπου βρίσκεται η Συκομωρέα που ανέβηκε ο Ζακχαίος) και το Σαραντάριο Όρος, την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου και θα δούμε το πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ξεκούραση, Το βράδυ, για όσους επιθυμούν, θα συμμετάσχουμε σε νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου.

 

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου μας στην Βασιλική της Βηθλεέμ, έπειτα θα μεταβούμε στο χωριό των Ποιμένων, την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και θα ακολουθήσει (προαιρετική) επίσκεψη με ταξί στην Ι. Μονή του Αγ. Σάββα του Ηγιασμένου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού, την Ορεινή (Γενέτειρα του Αγ. Ι. Προδρόμου), και το Καταμόνα (όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

Πρωινο  θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών (τόπος όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο και το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοίμηση της Θεοτόκου) και το Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου καθοδόν θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα. Μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Ελλαδα

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.


• Αεροπορικά εισιτήρια 

• Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο Aκατηγορίας στην Βηθλεέμ

• 4 Πρωινά και 4 γεύματα (μπουφέ)

• Μεταφορές από /προς αεροδρόμια /ξενοδοχεία

• Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί

• Φόροι αεροδρομίων

• Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

• Ταξιδιωτική ασφάλιση (αστικής ευθύνης)

• Ταξιδιωτική τσάντα

• Συνοδός – ξεναγός

 
Δεν περιλαμβάνει:

• Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Πλατεία  Ράμπιν: η κεντρική πλατεία του Τελ Αβίβ, που φιλοξενεί όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις της πόλης, πήρε το όνομά της από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Γιτζάκ Ράμπιν, ο οποίος δολοφονήθηκε δημόσια εδώ από εξτρεμιστή, το 1995. Στο νότιο τμήμα της θα δείτε το εντυπωσιακό πυραμιδοειδές μνημείο αφιερωμένο στο Ολοκαύτωμα.
 
Μουσείο Εβραϊκής Διασποράς: δυόμισι χρόνια εβραϊκής ιστορίας ξεδιπλώνονται στο σημαντικό αυτό μουσείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ. Μέσα από διοράματα, διαδραστικές multimedia εφαρμογές, φιλμ ντοκουμέντα, αυθεντικές φωτογραφίες, τοιχογραφίες και γλυπτά, θα  μάθετε για την ιστορία του εβραϊκού λαού και τη συμβολή του στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, για τις διάφορες εκφάνσεις της ζωής των Εβραίων στη διασπορά.
Διεύθυνση: Πανεπιστημιούπολη Τελ Αβίβ, οδός Klausner, 00972 3 7457808, www.bh.org.il

Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβίβ: κιβωτός τέχνης διεθνούς βεληνεκούς με εξαιρετική συλλογή ισραηλινών έργων τέχνης αλλά έργων Ευρωπαίων και Αμερικανών καλλιτεχνών. Ελάτε να θαυμάσετε αριστουργήματα των Μονέ, Ρενουάρ, Σεζάν, Ματίς, Μοντιλιάνι, Καντίνσκι, Σαγκάλ, Βαν Γκογκ, Πικάσο και όχι μόνο, να δείτε τις περιοδικές εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, multimedia και design που «τρέχουν» κατά καιρούς στο μουσείο. Μη χάσετε τη μόνιμη έκθεση με τα κουκλόσπιτα-μινιατούρες που συνέλεγε με πάθος και δώρισε στο μουσείο η «αυτοκράτειρα» των καλλυντικών, Έλενα Ρουμπιστάιν. Επισκεφθείτε τη νέα πτέρυγα του μουσείου, το φουτουριστικό κτίριο Χέρτα και Πωλ Αμίρ, που άνοιξε το 2011 και αποτελεί αξιοθέατο από μόνο του. Φιλοξενεί πρωτοπόρα έργα φωτογραφίας, visual art και design.
Διεύθυνση: 27 Shaul Hamelech Blvd., 00972 3 6077020, www.tamuseum.org.il

Παρατηρητήριο Azrieli: ανεβείτε στο ψηλότερο κτίριο του Τελ Αβίβ  για να θαυμάσετε την πανοραμική θέα της πόλης και να ρίξετε μια ματιά από ψηλά σε διάφορες γωνιές της με τα ισχυρά τηλεσκόπια. Το σύντομο φιλμ που προβάλλεται στο παρατηρητήριο αφηγείται μέσω τρισδιάστατης τεχνολογίας την ιστορία του Ισραήλ. Στον τελευταίο όροφο λειτουργεί bar- restaurant με gourmet μεσογειακή κουζίνα.
Διεύθυνση: 132 Petah Tikva Rd., 00972 3 6081179

Μουσείο Design Χολόν: αρχιτεκτόνημα που κόβει την ανάσα στο προάστιο Χολόν του Τελ Αβίβ. Μια γιγάντια κατακόκκινη σπείρα από γρανίτη στεφανώνει ένα από τα πιο εμβληματικά και αβαν γκαρντ κτίρια του Ισραήλ. Στους ατμοσφαιρικούς χώρους του μουσείου φιλοξενούνται οι νεότερες τάσεις του design, της μόδας, της αρχιτεκτονικής. 
Διεύθυνση: οδός Pinkhas Eilon 8, 00972 73 2151525, www.dmh.org.il/

Πάρκο Hayarkon: αστική όαση στην καρδιά της πόλης. Το Σέντραλ Παρκ του Τελ Αβίβ με τις καταπράσινες εκτάσεις κατά μήκος του ποταμού Γιαρκόν βρίσκεται μια ανάσα από το πολύβουο κέντρο. Ντόπιοι και τουρίστες έρχονται εδώ για πικ νικ, τρέξιμο, ποδηλατάδα, γιόγκα, παιχνίδια στις νεροτσουλήθρες, στα τραμπολίνα αλλά και αναρρίχηση στην τεχνητή πίστα «Όλυμπος». Επισκεφθείτε τον Κήπο των Βράχων, συλλογή από πετρώματα του Ισραήλ στα οποία έχουν δοθεί ποιητικά ονόματα π.χ. το κομμάτι του γρανίτη περιγράφεται ως «μήνυμα από τα βάθη». Χαλαρώστε στον Τροπικό Κήπο με το μικροκλίμα δάσους του Αμαζονίου. 
Διεύθυνση: Tel Aviv-Yafo

Ιερουσαλήμ: επισκεφτείτε την πρωτεύουσα, Ιερουσαλήμ (50 χλμ. από Τελ Αβίβ), ελάτε για προσκύνημα στη θεοβάδιστη πόλη των Παθών και της Ανάστασης του Χριστού, στην «Πόλη της Ειρήνης» του βασιλιά Δαβίδ αλλά και στον ιερό τόπο όπου ο Μωάμεθ αναλήφθηκε στους Ουρανούς. Η επίσκεψη στα κορυφαία θρησκευτικά μνημεία είναι μια μεταφυσική εμπειρία ιδίως τις ημέρες του Πάσχα. 

Χάιφα: ελάτε για εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Χάιφα (91 χλμ. από Τελ Αβίβ). Η πόλη απλώνεται αμφιθεατρικά από το όρος Καρμέλ ως το λιμάνι, από τα πλέον πολυσύχναστα στη Μεσόγειο. Μη χάσετε την ξενάγηση στους Κήπους των Μπαχάι που κατηφορίζουν κλιμακωτά το βουνό. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά παρτέρια-μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα, δεσπόζει το ιερό του προφήτη της πίστης του μπαχαϊσμού, Αλ Μπαμ, σύμβολο της Χάιφα.

Καισαρεία: επισκεφθείτε την πόλη του Ηρώδη (54 χλμ. από Τελ Αβίβ) με το εντυπωσιακό ρωμαϊκό αμφιθέατρο και υδραγωγείο.

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-6A9C264F 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης