Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Σαο Πάολο


Ταξίδι στο Σάο Πάολο

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να δει και να κάνει κανείς σε αυτήν την τεράστια, βραζιλιάνικη μεγαλούπολη, που ένα ταξίδι μερικών ημερών σίγουρα δε φτάνει! Από την to-do λίστα σας για Σάο Πάολο δεν πρέπει να λείπουν τα εξής: 1) περιπλάνηση στη λεωφόρο Avenida Paulista, τον κεντρικότερο δρόμο στο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της πόλης, 2) επίσκεψη στην Pinacoteca, το πρώτο μουσείο τέχνης στο Σάο Πάολο, 3) το διάσημο στενό δρόμο με γκράφιτι και ζωγραφιές Beco do Batman, που βρίσκεται στη Vila Madalnea, 3) αναζωογονητική βόλτα στο πάρκο Ibirapuera και Parque Villa Lobos, για μερικές ανάσες δροσιάς, 4) επίσκεψη στο μουσείο MASP, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του νοτίου ημισφαιρίου με μια συλλογή 8.000 έργων τέχνης και 5) μια στάση στο μουσείο του ποδοσφαίρου (Museo do Futebol)!
ΣΆΟ ΠΆΟΛΟ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στο Σάο Πάολο

Booking.com

Προτεινόμενες δραστηριότητες στο Σάο Πάολο

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο Σάο Πάολο. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε το Σάο Πάολο, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στο Σάο Πάολο

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Σάο Πάολο

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.


Δείτε περισσότερους προορισμούς στη Βραζιλία 


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-6BF60B89 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης