Πανόραμα Νοτίου Αμερικής

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Πανόραμα Νοτίου Αμερικής

Νότιος Αμερική!!! Και μόνο στο άκουσμα της ίδιας της λέξης, ο νους τρέχει στις πάμπες της Αργεντινής, στις ζαχαρένιες παραλίες της Βραζιλίας, στην άγρια ομορφιά των καταρρακτών του Ιγκουασού και στο κοσμοπολίτικο Μπουένος Άιρες, το Παρίσι της Νοτίου Αμερικής.

Μια περιοχή του πλανήτη που παρά τα προβλήματα που μαστίζουν τις χώρες της, αποτελεί πόλο έλξης για τον ταξιδιώτη γιατί συγκεντρώνει φυσικό κάλλος και πλούσια ιστορία. Οι δραματικές αντιθέσεις σε όλα τα επίπεδα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και κάνουν ένα τέτοιο ταξίδι, ταξίδι ζωής.

Από 0,00 €

Gallery

Η σημερινή μας πτήση θα μας μεταφέρει στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, μια πόλη με ιδιαίτερα ευρωπαϊκό χαρακτήρα λόγω των χιλιάδων Ιταλικής και Ισπανικής καταγωγής κατοίκων της.

Άφιξη το πρωί και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για να ανακαλύψουμε μόνοι μας τα ενδιαφέροντα αυτής της όμορφης πόλης, με τα Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

Η σημερινή ξενάγησή μας θα μας αποκαλύψει μνημεία όπως ο Καθεδρικός Ναός, το Παλιό Δημαρχείο, το θέατρο Σολίς, το Παλάτι Σάλβο και την Σιταντέλα. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Απόγευμα ελεύθερο για να συμπληρώσουμε τις ιδιωτικές μας επισκέψεις.

Μεταφορά στο αεροδρόμια για την πτήση μας στο Μπουένος Άιρες, ίσως την ομορφότερη πόλη της Νοτίου Αμερικής και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Ο περίπατος μας θα ξεκινήσει από τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, τον πιο φαρδύ δρόμο της πόλης, με αρχοντικά κτίρια και θα μας οδηγήσει στην περιοχή της Ρεκολέτα με τα υπαίθρια καφέ και την αριστοκρατική ατμόσφαιρα που παραπέμπουν περισσότερο στο Παρίσι παρά σε μία πόλη της Νοτίου Αμερικής. Το βράδυ δείπνο παρακολουθώντας ένα υπέροχο πρόγραμμα ταγκό στο κέντρο Εσκίνα Κάρλος Γαρδέλ.

Σήμερα θα γνωρίσουμε τη μεγαλούπολη ξεκινώντας από το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) εκεί που η Εβίτα Περόν συνέπαιρνε τα πλήθη με την πύρινη δύναμη των λόγων της. Συνεχίζουμε για τον Καθεδρικό Ναό που φιλοξενεί το μαυσωλείο του Χοσέ Ντε Σαν Μαρτίν, του απελευθερωτή της Αργεντινής, την Πλατεία της Γερουσίας που φιλοξενεί το διάσημο «Σκεπτόμενο Άνθρωπο» του Ροντέν, την Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου με τον περίφημο Οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Κολόν. Στη συνέχεια περνώντας από τη γειτονιά του Σαν Τέλμο, εκεί που γεννήθηκε το Τανγκό, φτάνουμε στη περιοχή της «Μπόκα» εκεί που βρίσκεται ο χιλιοτραγουδισμένος δρόμος « Ελ Καμινίτο». Τέλος την ξενάγηση μας θα συμπληρώσουν οι αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Παλέρμο Τσίκο καθώς και το Κοιμητήριο της Ρεκολέτα, εκεί που βρίσκεται και ο οικογενειακός τάφος της οικογένειας Ντουάρτε που φιλοξενεί τα λείψανα της Εβίτα Περόν. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.

Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην γνωριμία του παραδοσιακού τρόπου ζωής των Αργεντίνων «Κάου Μπόις», τους λεγόμενους Γκαούτσος. Θα επισκεφθούμε τη καλύτερη φάρμα της Σάντα Σουσάνα και θα γευτούμε τοπικές σπεσιαλίτε και τα περίφημα αργεντίνικα ψητά.

Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην ξενάγηση της πρωτεύουσας της Παραγουάης όπου επισκεπτόμαστε τα κυριότερα αξιοθέατα όπως τον Σιδηροδρομικό σταθμό, το προεδρικό Μέγαρο, τις κεντρικές λεωφόρους με τα αποικιοκρατικά κτίρια κ.α. Αργότερα αλλαγή σκηνικού, μια και θα αφήσουμε την Ασουνσιόν και διατρέχοντας τις πεδιάδες της «φτωχής» Παραγουάης θα κατευθυνθούμε προς την Βραζιλία και την συνοριακή πόλη του Ιγκουασού παγκοσμίως διάσημη για τους περίφημους καταρράκτες. Δείπνο στο ξενοδοχείο.

Το πρωί κατευθυνόμαστε στο Εθνικό Πάρκο των Καταρρακτών όπου στην πλευρά της Βραζιλίας θα απολαύσουμε το υδάτινο πέπλο να ξεδιπλώνεται μπροστά μας στολισμένο με τα χρώματα της ίριδας, Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα περάσουμε τα σύνορα και θα απολαύσουμε το υπερθέαμα από άλλη οπτική γωνία, όπου το «Λαρύγγι του Διαβόλου» συγκλονίζει με την δίνη των νερών να κατακρημνίζονται στα έγκατα της γης.

Το πρωί κατευθυνόμαστε στο Εθνικό Πάρκο των Καταρρακτών όπου στην πλευρά της Βραζιλίας θα απολαύσουμε το υδάτινο πέπλο να ξεδιπλώνεται μπροστά μας στολισμένο με τα χρώματα της ίριδας, Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα περάσουμε τα σύνορα και θα απολαύσουμε το υπερθέαμα από άλλη οπτική γωνία, όπου το «Λαρύγγι του Διαβόλου» συγκλονίζει με την δίνη των νερών να κατακρημνίζονται στα έγκατα της γης.

Μετά το πρωινό απολαύστε το μοναδικό θέαμα των καταρρακτών γιατί νωρίς το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε αεροπορικώς για το Ρίο, τελευταίο σταθμό ενός ανεπανάληπτου οδοιπορικού στη μαγεία που μόνο η Νότιος Αμερική που ξέρει να προσφέρει τόσο απλόχερα στον επισκέπτη της. Άφιξη στο Ρίο, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

«Ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε 7 ημέρες και την όγδοη το Ρίο Ντε Τζανέιρο», λέει το γνωμικό που περήφανα επικαλούνται οι κάτοικοι του Ρίο. Σίγουρα δεν έχουν άδικο. Η μέρα μας ξεκινάει με την ανάβαση στο Κορκοβάντο με το άγαλμα του Χριστού - Λυτρωτή, ο οποίος περικλείει στα ανοιχτά του χέρια όλη την πόλη και αποτελεί την πιο αναγνωρίσιμη εικόνα του Ρίο. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (τσουρασκερία).

Στη σημερινή μας ξενάγηση θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο με τα θαυμάσια αποικιακά κτίρια, το διάσημο Στάδιο Μαρακανά, το οποίο θα δούμε εξωτερικά καθώς και οι μυθικές παραλίες της Κόπα Καμπάνα, της Ιπανέμα και της Λε Μπλόν θα ολοκληρώσουν την γνωριμία μας με την πόλη. Για το τέλος η ανάβαση με εναέρια βαγονέτα στο λόφο «Ζαχαρόψωμο» δηλαδή Πάο δε Ασούκαρ, όπως λέγεται στα πορτογαλικά, θα μας δώσει μια άλλη οπτική γωνία της ποικιλόμορφης πόλης λουσμένης στα χρώματα του δειλινού.

Η μέρα μας σήμερα είναι ελεύθερη για να περπατήσετε την πόλη και να ανακαλύψετε όλες εκείνες τις γωνιές της που την έχουν κάνει διάσημη παγκοσμίως. Ο περίπατος στην διάσημη Κόπα Καμπάνα, είναι πάντα η καταλληλότερη εισαγωγή στη «ψυχή» της πόλης. Εδώ καταλήγουν πάντα οι «καριόκας» σε μία παραλία που σφύζει από ζωή και μετατρέπεται σε τόπο συνάντησης και διασκέδασης τουριστών και ντόπιων. Δέστε ταλαντούχα πιτσιρίκια να κλωτσούν τη μπάλα με μαεστρία επαγγελματία πάνω στη καυτή άμμο, θαυμάστε το κάλλος των «μουλάτας» ντυμένες πάντα με… ότι λιγότερο, και όλα αυτά απολαμβάνοντας τη «θεϊκή» Caipirinha αριστοτεχνικά φτιαγμένη από ρούμι, lime και ζάχαρη, και είναι βέβαιο ότι η Ευρώπη φαντάζει πλέον… αιώνες μακριά. Δείπνο. Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε το θέαμα που προσφέρουν τα διάσημα νυχτερινά κέντρα «Σκάλα» ή «Πλαταφόρμα» και να νιώσετε τον φρενήρη ρυθμό της σάμπα.

Πλήρεις εντυπώσεων από τη γνωριμία μας με την Λατινική Αμερική πετάμε μέσω Μαδρίτης για την Ελλάδα.

Άφιξη στην Ελλάδα.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση)
 • Διαμονή: Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων
 • Μεταφορές: Σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ' άτομο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φιλοδωρήματα
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίε

Δεν Περιλαμβανονται:

 • Φόροι αεροδρομίων & επιβάρυνση καυσίμων
 • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
 • Επιπλέον πακέτο ταξιδιωτικής ασφάλειας
Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Η γενέτειρα του τάνγκο, όπως και ο ίδιος ο χορός, είναι μαγευτική, σαγηνευτική και γεμάτη ενέργεια.

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης