Μόσχα 4ημ.

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Μόσχα 4ημ.

Εκδρομή στην Μόσχα 4ημ.

Η Μόσχα είναι το πολιτικό, επιστημονικό, ιστορικό, αρχιτεκτονικό και επιχειρηματικό κέντρο της Ρωσίας, είναι γεμάτη ακραίες και συναρπαστικές αντιθέσεις.

Το παρελθόν συναντά το σήμερα, σ΄αυτή την πόλη των 10 εκατομμυρίων κατοίκων. Πάρτε το μετρό από έναν από τους περίτεχνους σταθμούς για να επισκεφθείτε την Κόκκινη Πλατεία, το Κρεμλίνο, τον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου με τους εννέα τρούλους, το Μαυσωλείο του Λένιν, το μουσείο της Κα-Γκε-Μπε και άλλα σύμβολα του αμφιλεγόμενου παρελθόντος της Μόσχας. Στη συνέχεια, χαλαρώστε ψωνίζοντας στο πέταλο των πολυσύχναστων δρόμων Μπουλβάρναγιε Καλτσό ή χαζεύοντας τον κόσμο στην πλατεία Πούσκιν.

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε : Μόσχα
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Συνάντηση το πρωί στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Μόσχα με απευθείας πτήση. Τη γνωριμία μας με την ιστορία της Μόσχας θα ξεκινήσει αμέσως με την περιήγησή μας στα σημαντικότερα αξιοθέατά της. Μεταξύ άλλων θα δούμε τα κτήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Ιστορικού μουσείου, το Μανέζ και την Δούμα, το δημαρχείο της Μόσχας και το άγαλμα του πρίγκιπα Γιούρι Ντολγκρορούκι – του ιδρυτή της πόλης, την πλατεία Πούσκινσκαγια με το άγαλμα του Πούσκιν, την πλατεία των θεάτρων με τα θέατρα Μπολσόι και Μάλι, το κτήριο της κρατικής ασφάλειας (πρώην KGB) στην πλατεία «Λουμπγιάνκα», την πλατεία Σλαβιάνσκαγια με το άγαλμα των Κυρίλλου και Μεθοδίου, την οδό Βαρβάρκα (της Αγίας Βαρβάρας) με τις γραφικές εκκλησίες από τις παλαιότερες της Μόσχας, τις κεντρικές λεωφόρους με τα ιστορικά κτίρια διαφόρων εποχών, το Πάρκο της Νίκης στον Λόφο των Προσκυνητών, την «Λίμνη των κύκνων» με την όμορφη θέα στο μοναστήρι Νοβοντέβοτσι. Στους Λόφους του Λένιν (Σπουργιτιών) θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης, τους επιβλητικούς Πύργους της εποχής του Στάλιν, με το μεγαλύτερο από αυτούς, του πανεπιστημίου «Λομονόσοφ» και πάρα πολλά ακόμη, τα οποία θα συνεχίζουμε να τα βλέπουμε και τις επόμενες ημέρες.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό ολόκληρης της Ρωσίας, τον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού, θα περπατήσουμε την «Γέφυρα του Πατριάρχη» από την οποία μας ανοίγει μια φανταστική θέα του Κρεμλίνου – μια από τις ομορφότερες της Μόσχας.

Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Συνεχίζουμε την περιήγηση της πόλης. Αρχικά θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στην καρδιά της Μόσχας και όλης της Ρωσίας. Θα επισκεφτούμε την «Κόκκινη Πλατεία», όπου βρίσκεται ο παραμυθένιος ναός της Αγίας Σκέπης της Παναγίας (γνωστός σαν ναός του Αγίου Βασιλείου), το πασίγνωστο πολυκατάστημα ΓΚΟΥΜ και το Μαυσωλείο του Λένιν, το κεντρικό κτήριο του Ιστορικού Μουσείου, θα περπατήσουμε την πλατεία «Μανέζναγια» και τον «Κήπο του Αλέξανδρου», όπου βρίσκεται και το μνημείο του «Αγνώστου Στρατιώτη» με την «Αιώνια Φλόγα», στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο χώρο του Κρεμλίνου – έδρα των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Στη διάρκεια της ξενάγησης θα δούμε το «Τσάρο-Κανόνι», την «Τσαρίνα-Καμπάνα», το πρώην «Μέγαρο Συνεδριάσεων του Κ.Κ.Σ.Ε.», τα κτήρια των υπηρεσιών του Προέδρου της Ρωσίας, το Προεδρικό μέγαρο, το κωδωνοστάσιο του Ιβάν, θα επισκεφτούμε την Πλατεία των Ναών του Κρεμλίνου, τους ναούς – μουσεία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, του Ευαγγελισμού, τις εκκλησίες των 12 Αποστόλων, της Παναγίας (Εναπόθεσης Φαιλονίου) και το «Παλάτι Του Πατριάρχη» - ένα μουσείο, που δημιουργήθηκε στον χώρο κατοικίας των πρώτων πατριαρχών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το κτήριο του Κωδωνοστασίου της Κοιμήσεως, όπου γίνονται διάφορες προσωρινές εκθέσεις. Ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας θα έχουμε ένα μοναδικό δώρο. Ξενάγηση στο περίφημο θησαυροφυλάκιο - «Παλάτι Πανοπλιών» του Κρεμλίνου, στο οποίο, μεταξύ άλλων πολύτιμων εκθεμάτων, θα δούμε γνήσια «αυγά Φαμπερζέ» και αυτοκρατορικές άμαξες.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα επισκεφθούμε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες σταθμούς του Μοσχοβίτικου μετρό – αληθινά έργα τέχνης. Κάποιοι σταθμοί με τις τοιχογραφίες, τα αγάλματα και τα μωσαϊκά τους μοιάζουν με υπόγεια μουσεία και εντυπωσιάζουν όλους τους επισκέπτες.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας με το μετρό, θα φθάσουμε στον πεζόδρομο «Στάρι Αρμπάτ» - έναν από τους παλιότερους δρόμους της Μόσχας, ο οποίος εμφανίστηκε στον χάρτη της πόλης από τον 15ο αιώνα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε κάποιον καφέ ή απλά θα περπατήσουμε ανάμεσα στους πλανόδιους μικροπωλητές, ηθοποιούς, ζωγράφους. Εδώ βρίσκονται τα αγάλματα του Μπουλάτ Οκουντζάβα – γνωστού ποιητή και συνθέτη της Σοβιετικής εποχής και ένα ρομαντικό άγαλμα του Αλέξανδρου Πούσκιν με την αγαπημένη του – πανέμορφη Νατάλια Γκοντσαρόβα.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθεροι έως το δείπνο.

Πρωινό. Μετά το check out αποχαιρετούμε την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ρωσίας. Απευθείας πτήση για την επιστροφή μας.

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Ταξίδι στη Μόσχα αεροπορικώς

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-B704E352 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης