Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ουαρζαζάτ


Ταξίδι στην Ουαρζαζάτ

Αυτή η μαγευτική περιοχή ξεκινά από το νότιο άκρο του Μεγάλου Άτλαντα, όπου τα βουνά απαντούν την έρημο. Η βραχώδης έρημος διακόπτεται από τις καταπράσινες οάσεις με οργιαστική βλάστηση από σκιερούς φοίνικες. Η έρημος με τα βαθιά φαράγγια και τους διάσπαρτους άνδρους λόφους διασχίζεται από ουάντι που φτάνουν μέχρι την άκρη της Σαχάρας. Εδώ το φως είναι ιδιαίτερα έντοτο και τα χρώματα πλούσια. Η κοιλάδα Ντράα, στα νότια της Ουαρζαζάτ και η κοιλάδα Ταφιλάλτ, νότια της Ερ-Ρασίντια, είναι οι δύο βασικοί δίοδοι προς τη Σαχάρα. Συνδέονται μεταξύ τους με την κοιλάδα Νταντές. Διασχίζει ένα ερημικό οροπέδιο με μέσο υψόμετρο 1.000-1.500 μέτρα, στα βόρεια του οποίου εκτείνεται ο Μεγάλος Άτλας ενώ στα νότια βλέπει στους πρόποδες του Τζέμπελ Σάρο. Άλλες κοιλάδες, που αρδεύονται από τα ουάντι του Άτλαντα, ενώνονται μ' αυτήν του Ντάντες. Είναι προσπελάσιμες μόνο με τα πόδια ή με όχημα με τετρακίνηση κι έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό του Μεγάλου Άτλαντα. Για να εξερευνήσετε αυτή την περιοχή με τις γραφικές οάσεις και να επισκεφτείτε τα πιο ενδιαφέροντα κσαρ θα χρειαστείτε τουλάχιστον μία εβδομάδα.
ΟΥΑΡΖΑΖΆΤ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  

 

Ξενοδοχεία στην Ουαρζαζάτ

Προτεινόμενες δραστηριότητες στην Ουαρζαζάτ

Πρωτότυπες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Ουαρζαζάτ. Ανακαλύψτε μοναδικές, εντελώς διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.


Ημερήσιες εκδρομές στην Ουαρζαζάτ

Ενώ η Ουαρζαζάτ έχει αρκετά δικά της αξιοθέατα για να κρατήσει υψηλά το ενδιαφέρον κάθε τουρίστα, έχει εξίσου και πολλά θαυμάσια μέρη γύρω της και σίγουρα αυτό θα σας κάνει να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε τουλάχιστον μια ημερήσια εκδρομή ενώ βρίσκεστε εδώ.

 

Δείτε περισσότερα

 

Εξερευνήστε την Ουαρζαζάτ, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στην Ουαρζαζάτ

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

 

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

 

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

 

Περισσότερα για Ουαρζαζάτ

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε

 

Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.

 

Δείτε περισσότερους προορισμούς στο Μαρόκο

 

 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης