Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Βόρεια Αμερική


 

Σίγουρα για όσους δεν έχουνε πάει στην Αμερική ένα ταξίδι προς εκείνη την πλευρά του Ατλαντικού δεν θα μπορούσε να είναι ότι καλύτερο για να μπορέσετε να δείτε από κοντά την χώρα όπου όλα δουλεύουν ρολόι, όπου από εκεί κινείται η οικονομία όλου του κόσμου και γενικότερα ότι έχει σχέση με επιρροή ξεκινά από την Αμερική.

Το ταξίδι στην Αμερική για πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνειρό καθώς μια μικρή περιοδεία σε αυτή την χώρα είναι ικανή να μας μείνει η εμπειρία ανεξίτηλη μέσα στο μυαλό μας.

Ταξίδια στην Λατινική Αμερική η αλλιώς στον "νέο κόσμο" όπως είχε ονομασθεί αρχικά όταν ανακαλύφθηκε τον 15ο αιώνα.

Η Λατινική Αμερική είναι ένα μωσαικό πολιτισμών αφού απαρτίζεται από ανθρώπους διαφόρων φυλών με κυρίαρχες γλώσσες τα Ισπανικά και τα Πορτογαλικά.

Δείτε τις προτάσεις μας για την Κεντρική, Βόρεια και Νότια Αμερική και επικοινωνήστε μαζί μας για αν σας στείλουμε την καλύτερη προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τις επιθυμητές ημερομηνίες - Αναχωρήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 

Θέλετε ένα ταξίδι με γκρουπ, με αρχηγό, με ξεναγήσεις εκδρομές και ...μεγάλη παρέα. Τότε αυτή είναι η επιλογή σας. Κάθε εβδομάδα εγγυημένες αναχωρήσεις Όλο τον χρόνο. Επίσης αναχωρήσεις με επιλογές ξενοδοχείων και υπηρεσιών σε υψηλές περιόδους εορτών και αργιών .
Από 1.915,00 €
New York City : Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα.Γνωρίστε μαζί μας τη Νέα Υόρκη την πιό φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, Λας Βέγκας αποτελεί τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Νεβάδα, γνωστή ως η πρωτεύουσα της διασκέδασης του Κόσμου.
New York City : Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα.Γνωρίστε μαζί μας τη Νέα Υόρκη την πιό φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, Λας Βέγκας αποτελεί τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Νεβάδα, γνωστή ως η πρωτεύουσα της διασκέδασης του Κόσμου. Λος Άντζελες , φημισμένη πόλη των Αγγέλων, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
New York City : Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα.Γνωρίστε μαζί μας τη Νέα Υόρκη την πιό φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, Λας Βέγκας αποτελεί τη δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Νεβάδα, γνωστή ως η πρωτεύουσα της διασκέδασης του Κόσμου. Λος Άντζελες , φημισμένη πόλη των Αγγέλων, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Από 2.090,00 €
Ας αρχίσουν οι χοροί, αλά γαλλικά! Στην Οδό Μπέρμπον της Νέας Ορλεάνης, η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ. Χάρη στην ετήσια γιορτή του Μαρντί Γκρα, η πόλη έχει αποκτήσει τη φήμη του παράδεισου του ξεφαντώματος.
Από 4.730,00 €
Ταξίδι εκδρομή στη Nεα Υορκη -Ορλαντο - Μαιαμι
Ταξίδι εκδρομή στο Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο
Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο
Ο ομφαλός της γης, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Η μεγαλούπολη που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική πόλη των ΗΠΑ.
Από 7.390,00 €
Νέα Υόρκη - Ακρωτήριο Κανάβεραλ - Ορλάντο – Disneyworld - Universal Studios
Διάρκεια: 10 ημέρες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-98864901 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Μεγάλα ταξίδια

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης