Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ταξίδια Συλλόγων


Η εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε  Συλλόγους, Σωματεία, Μικρές εταιρείες, αλλά και Μεγάλες παρέες, που θέλουν ένα πρόγραμμα στα δικά τους μέτρα, μέσα από ένα πλούσιο κατάλογο επιλεγμένων ταξιδιωτικών προορισμών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η  μεγάλη μας εμπειρία σε ανάλογα ταξίδια  δείχνει  πως  από  την σύνταξη της προσφοράς μας  έως και την υλοποίηση της,  κάθε λεπτομέρειας θα είναι για εσάς η καλύτερη εγγύηση για το ταξίδι που ονειρευτήκατε, σεβόμενοι πάντα την ποιότητα, που εδώ και 27 χρόνια υπηρετούμε.

Οι προτάσεις μας, αλλά και οι τιμές μας, είναι εφαρμοσμένες στα πλαίσια που εσείς θα μας υποδείξετε, πάντα αναλυτικά, με πλήρες πρόγραμμα, φωτογραφίες και περιγραφή όλων των ξενοδοχείων, εστιατορίων αλλά και θεαμάτων για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας.

Ζητήστε μας  αυτό που θέλετε ή αφήστε μας να σας κάνουμε εμείς τις προτάσεις μας ανάλογα με το κοινό σας. Ο  χρόνος απάντησης της προσφοράς είναι από λίγες ώρες έως 1 ημέρα, εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ εξειδικευμένο.

Η εταιρεία μας εδώ και 30 χρόνια προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε Συλλόγους & Σωματεία σε ολόκληρη την Ελλάδα
Η μεγάλη μας εμπειρία σε ανάλογα ταξίδια δείχνει πως από την σύνταξη της προσφοράς μας έως και την υλοποίηση της, κάθε λεπτομέρειας θα είναι για εσάς η καλύτερη εγγύηση για το ταξίδι που ονειρευτήκατε, σεβόμενοι πάντα την ποιότητα, που εδώ και 25 χρόνια υπηρετούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-EF3CF315 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης