Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Κίμωλο


Ταξίδι στην Κίμωλο

Κι ας έρχονται ημερήσιοι επισκέπτες από τη γειτονική Μήλο, η Κίμωλος δεν αλλάζει το πρόγραμμά της. Οταν το Χωριό ξαποσταίνει το μεσημέρι, τα μαγαζιά κλείνουν. Οποιος θέλει να έρθει, καλώς να ορίσει! Για το Κάστρο της, τις παραλίες της, το Σκιάδι της.

Τα χρόνια περνούν πιο αργά στην Κίμωλο. Η μεγάλη μάζα του τουρισμού καθυστερεί να έρθει. Να γίνει τουριστική δεν το θέλει, να παγώσει το χρόνο δεν γίνεται. Οι φωνές με αίτημα την τουριστική ανάπτυξη πληθαίνουν και νέοι μικροί (και ποιοτικοί) ξενώνες εμφανίζονται. Να ακολουθήσει τα τουριστικά βήματα της κοντινής Φολέγανδρου; «Αυτοί το χειμώνα δεν υπάρχουν. Τα φράγκα τα παίρνουν οι Αθηναίοι», τους απαξιώνουν οι Κιμώλιοι και πρότυπο να ακολουθήσουν δεν βρίσκουν. Το γεγονός ότι στη διασημότερη Μήλο δεν διαφημίζονται ως προορισμός, αλλά ως ημερήσια εκδρομή, δεν δείχνει να πτοεί τους Κιμωλίους. Αλλωστε, δεν τους έχουν και σε μεγάλη συμπάθεια. «Λαντζάρους» (φραντζόλες) τους αποκαλούν τους Μηλίους και εκείνοι με τη σειρά τους «σγαρίλια» (κοντόχοντρα βόδια) και απογόνους των πειρατών.ΚΊΜΩΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  Ξενοδοχεία στην Κίμωλο

Booking.com

Κλείστε εδώ τα ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά σας εισιτήρια για Κίμωλο


Ημερήσιες εκδρομές στην Κίμωλο

Ενώ η Κίμωλος έχει αρκετά δικά της αξιοθέατα για να κρατήσει υψηλά το ενδιαφέρον κάθε τουρίστα, έχει εξίσου και πολλά θαυμάσια μέρη γύρω της και σίγουρα αυτό θα σας κάνει να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε τουλάχιστον μια ημερήσια εκδρομή ενώ βρίσκεστε εδώ.


Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε την Κίμωλο, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στην Κίμωλο

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Κίμωλο

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.


Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.


Δείτε περισσότερους προορισμούς στις Κυκλάδες

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-32A82A52 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης