Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Περισσότερα για το Βανκούβερ

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ:

1 Κρουαζιέρα στην Αλάσκα: στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου ελλιμενίζονται κάποια από τα πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που από τον Μάιο ως τον Σεπτέμβριο κάνουν οκταήμερες κρουαζιέρες στην Αλάσκα με τους παγετώνες, την άγρια φύση, τους Εσκιμώους, τα ανεξερεύνητα δάση, την ιστορία των χρυσοθήρων που εκτυλίσσεται ολοζώντανη μπροστά σας. Εξάλλου δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα υπάρχουν παγετώνες! Σπεύσατε, το Βανκούβερ σάς ανοίγει τις πόρτες του πόλου..

2 Το μεγαλύτερο πάρκο της Β. Αμερικής: η μισή χερσόνησος είναι πόλη, η άλλη μισή είναι ένα απέραντο πάρκο 1.000 εκταρίων, με απίθανη βλάστηση. Αυτό το πάρκο ονομάζεται Stanley Park και είναι το μεγαλύτερο της Βορείου Αμερικής. Γύρω γύρω περιβάλλεται από θάλασσα. Εχει αξιοποιηθεί ολόκληρο και προσφέρεται για αναψυχή των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης. Σας υποδέχονται τοτέμ των εκτοπισθέντων Ινδιάνων και από εκεί και πέρα έχετε να θαυμάσετε λίμνες με κύκνους, κήπους με τριαντάφυλλα, γιότινγκ κλαμπ, ακουάριουμ με 56.000 ζώα, ζωολογικό κήπο, μινιατούρα τρένου που κάνει τον γύρο του πάρκου αλλά και τέσσερις πλαζ! Τώρα, αν αντέχετε να δοκιμάσετε τις βόρειες θάλασσες, είναι δική σας υπόθεση. Μετρήστε τις αντοχές σας!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης