Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αθλητισμός & Εκπαίδευση


Η σκληρή προπόνηση δεν προϋποθέτει, ότι πρέπει να γίνεται σε σκληρές συνθήκες και δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από την προπόνηση και την προετοιμασία για το αγαπημένο σας άθλημα σε ένα νησί, όπου το κλίμα συνδυάζεται με πανέμορφα μεσογειακά τοπία και πρώτης τάξεως ανέσεις. Όλα αυτά σας ενισχύουν για μια επιτυχημένη αθλητική σεζόν.

Ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητών που στοχεύουν στους Ολυμπιακούς αγώνες, πεπειραμένους κατόχους μεταλλείων και αθλητών αντοχής, αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επιλέγοντας να προπονηθούν και να πετύχουν τους στόχους τους στην Κύπρο.

Ένας από τους πιο σημαντικότερους λόγους, για να επιλέξει κανείς το νησί είναι η σχεδόν σίγουρη καθημερινή ηλιοφάνεια, οι ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν κατά την διάρκεια του χειμώνα και η ελάχιστη βροχόπτωση, συνθήκες, οι οποίες ενισχύονται περαιτέρω και συμπληρώνονται από μια σειρά από άλλα οφέλη. Αθλητικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, αθλίατροι, διαμονή για όλα τα βαλάντια, επαγγελματική υποστήριξη, εύκολη πρόσβαση από σχεδόν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, ένα αξιόπιστο δίκτυο επικοινωνιών και τηλεπικοινωνιών, χαμηλά επίπεδα εγκληματικότητας και ένα αξιοζήλευτο βιοτικό επίπεδο, κάνουν την προπόνηση πιο αποτελεσματική και αποδοτική.

Γήπεδο Γκολφ Aphrodite Hills
Amathus Mountain Biking Basic
Γκριν Μπέι (Green Bay)
Minthis Hills Golf Club
Το Ναυάγιο Ζηνοβία
Ψαρόβαρκα Κωνσταντής
Χερσόνησος Ακρωτηρίου
Ναυάγιο Αλεξάνδρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-50164272 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης