Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικό ταξίδι στο Anel Honey Park


 Η Anel είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μελισσοκομίας από το 1968. Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο υποκατάστημα της εταιρείας, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου - Θεσσαλονίκη, στο 17ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών (παράλληλος δρόμος).

› Ο ΧΩΡΟΣ

Έχοντας στην διάθεση μας ένα μεγάλο οικόπεδο αξιοποιήσαμε τον χώρο δημιουργώντας ένα μοναδικό για την Ελλάδα και σπάνιο για τα διεθνή δεδομένα μελισσοκομικό πάρκο, επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους ώστε να γνωρίσουν την μέλισσα και τη μελισσοκομική πρακτική.

› ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε τρεις θεματικού χώρους μαζί με έναν μελισσοκόμο - ξεναγό του καταστήματος ο οποίος θα μεταδώσει τις γνώσεις του στα ελληνικά και στα αγγλικά. Θα έχουν την δυνατότητα:

› να μάθουν για την μέλισσα

› να γνωρίσουν τα εργαλεία του μελισσοκόμου (στολές, καπνιστήρια, ξέστρα, μελιτοεξαγωγείς, εργαλεία απολεπισμού κ.α.)

› να δούνε τις διαφορετικές κυψέλες που χρησιμοποιούν οι μελισσοκόμοι

› να γνωρίσουν τα προϊόντα της μέλισσας (μέλι, κερί, γύρη,πρόπολη, βασιλικός πολτός, δηλητήριο) και τους τρόπους με τους οποίους αυτά συλλέγονται.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ξεκουραστείτε στο χώρο ανάπαυσης και απολαύστε δροσερό γιαούρτι με μέλι. ∆οκιμάστε πολλές διαφορετικές ποικιλίες μελιού και αγοράστε άριστης ποιότητας προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς όπως:

• μέλι

• πρόπολη (σε ακατέργαστη μορφή και σε βάμμα)

• βασιλικό πολτό

• παστέλια με μέλι

• διάφορα είδη βοτάνων (ρίγανη, φασκόμηλο, λουίζα, χαμομήλι κ.α.)

• καλλυντικά και σαπούνια απο μελισσοκομικά προϊόντα

• παιχνίδια και αξεσουάρ Περιηγούμενοι στο πάρκο θα δείτε επίσης τις διαφορετικές κυψέλες (παλιές και σύγχρονες) που χρησιμοποιούν οι μελισσοκόμοι και θα γνωρίσετε πολλά μελισσοκομικά - αρωματικά φυτά και δέντρα. »Παρατηρήστε από ασφάλεια πίσω από το τζάμι (μέσα σε κυψέλες παρατήρησης) τις μέλισσες να δουλεύουν πάνω στις κηρήθρες τους ή επισκεφθείτε το μελισσοκομείο που έχει η εταιρεία στο οικόπεδο και δείτε τις μέλισσες να πετάνε στις κυψέλες τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης