Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Αλγερία

Aλγερία.. μια πόλη με στενά σοκάκια, δυνατές φωνές, κόσμος που πηγαινοέρχεται κι αρώματα από την αύρα της Μεσογείου που μπλέκονται με τα μπαχαρικά που πουλιούνται σε πάγκους στο λιμάνι και σου κόβουν την ανάσα. Τα Οθωμανικά παλάτια, τα τζαμιά και η περίτεχνη τέχνη των Μαμελούκων του βορρά δίνουν τη θέση τους στην απέραντη έρημο του νότου, γεμάτη κάσμπες και σπίτια σχεδόν χωμένα στην άμμο για να προστατεύονται από τον ανελέητο ήλιο. Η Αλγερία είναι μια χώρα δύσκολη. Με μια πρώτη ματιά μοιάζει ίσως κι απροσπέλαστη, ασυνήθιστη για τον ταξιδιώτη. Όσο όμως την γνωρίζει κανείς τόσο περισσότερο ζυμώνεται με τον παλμό της που σε παρασύρει σ’ έναν κόσμο τόσο μαγικό που δύσκολα μπορεί να ξεφύγει κανείς από την γοητεία του.

Το Αλγέρι είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Αλγερίας. Το 2011, ο πληθυσμός της πόλης εκτιμάται ότι ήταν περίπου 3.500.000 κάτοικοι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο πληθυσμός της ευρύτερης μητροπολιτικής πόλης είναι περίπου 5.000.000 κάτοικοι.
Οράν

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-7D140319 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης