Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Λίχτενσταϊν


Ταξίδι στο Λίχτενσταϊν

Το Λίχτενσταϊν είναι μια χώρα μικρή και άγνωστη για πολλούς από εμάς, που όμως διατηρεί πολλά μοναδικά και αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά: είναι η μικρότερη αλλά πλουσιότερη (όσον αφορά στο κατά κεφαλήν εισόδημα) γερμανόφωνη χώρα του κόσμου και η μοναδική χώρα που βρίσκεται ολοκληρωτικά στις Άλπεις. Είναι επίσης η μοναδική -κατά κύριο λόγο γερμανόφωνη- χώρα, που δε μοιράζεται κοινά σύνορα με τη Γερμανία, το τέταρτο μικρότερο κράτος στην Ευρώπη ως προς την έκτασή του (μετά το Βατικανό, το Μονακό και τον Άγιο Μαρίνο) και το έκτο μικρότερο στον κόσμο. Έχει συνολική έκταση μόλις 160 τ.χλμ. και είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που δε διαθέτει αεροδρόμιο, δεν έχει δικό της νόμισμα (χρησιμοποιεί το ελβετικό νόμισμα), αλλά ούτε και εθνική γλώσσα!

Μήπως όλα αυτά σας δημιουργούν το ενδιαφέρον να διαβάσετε και τα παρακάτω;

Το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν είναι μια μικρή ορεινή χώρα στο άνω τμήμα του ποταμού Ρήνου, ανάμεσα στην Ελβετία και την Αυστρία, με πληθυσμό μόλις 35.000 κατοίκους. Αν και έχει τόσο λίγους κατοίκους, οι περισσότεροι είναι συγκεντρωμένοι στη δυτική του κυρίως πλευρά, καθώς η ανατολική καταλαμβάνεται από τις Άλπεις. Η χώρα είναι γνωστή ως θέρετρο χειμερινού αθλητισμού, αλλά και ως φορολογικός παράδεισος.

Στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, το Λιχτενστάιν παρέμεινε επίσημα ουδέτερο, έχοντας όμως την άτυπη υποστήριξη και βοήθεια της γειτονικής Ελβετίας. Μετά το τέλος του πολέμου, το Λιχτενστάιν παρουσίασε τη μεγαλύτερη κοινωνικοοικονομική πρόοδο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και εξελίχθηκε σε σημαντικό βιομηχανικό και οικονομικό κέντρο της Ευρώπης. Σήμερα η οικονομία του ανθεί, ενώ το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι το υψηλότερο στον κόσμο και το ποσοστό ανεργίας από τα χαμηλότερα.


ΛΊΧΤΕΝΣΤΑΪΝ ΚΑΙΡΟΣ

ΑΤΟΜΙΚΟ

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε.  


ΟΜΑΔΙΚΟ

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.  


Ξενοδοχεία στο Λίχτενσταϊν

Booking.com

Δείτε περισσότερα

Εξερευνήστε το Λίχτενσταϊν, δείτε τις προτάσεις μας και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Κάντε την κράτηση σας online εύκολα γρήγορα με ασφάλεια έχοντας τον χρόνο να κάνετε την κράτηση σας από το σπίτι σας σε καλύτερες τιμές.

Αξιοθέατα στο Λίχτενσταϊν

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Μεταφορές - transfer 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Φαγητό - διασκέδαση 

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κάντε κράτηση online κερδίζοντας

Περισσότερα για Λίχτενσταϊν

Δείτε μέσα από μια μεγάλη επιλογή προτάσεων, επιλέξτε αυτό που θέλετε, όταν το θέλετε, όπως το θέλετε


Ομαδικό ταξίδι

Με απευθείας πτήσεις, κεντρικά ξενοδοχεία, μικρά γκρουπ, μεταφορές, επιλεγμένους και φιλόξενους αρχηγούς. Μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ατομικό ταξίδι

Ταξιδέψτε όποτε θέλετε, όπως θέλετε, μείνετε στα ξενοδοχεία που επιθυμείτε για όσες μέρες θέλετε, πληρώστε όσο φθηνά ή ακριβά θέλετε. Επιλέξτε το ατομικό σας ταξίδι.

Δείτε περισσότερους προορισμούς στο Λιχτενστάιν

Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας ( όσα και ότι θέλετε ) και την ζήτηση σας και στείλτε το mail . Εμεις αφού επεξεργαστούμε την ζητησή σας θα σας καλέσουμε στο τηλέφωνο για να σας στείλουμε την προσφορά μας, Ευχαριστούμε.


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης