Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ατομικό οικογενειακό ταξίδι στο Legoland - Αγγλία


Και ποιος δεν έχει παίξει στα παιδικά του χρόνια με τα τουβλάκια και τα ανθρωπάκια της Lego!

Αυτά τα χαρακτηριστικά πλαστικά τουβλάκια που προσαρμόζονται το ένα πάνω στο άλλο και σχηματίζουν από σπίτια και αυτοκίνητα μέχρι ότι άλλο φανταστείτε, έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές! Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να ξαναζήσετε για λίγο στον κόσμο που φτιάχνατε με τα χέρια σας όταν ήσαστε παιδιά, αλλά αυτή τη φορά ως… πρωταγωνιστές!

Λίγο έξω από το Λονδίνο, ξεπροβάλλει ένας ολόκληρος κόσμος, ένα εξωπραγματικό πάρκο, για μικρούς και μεγάλους, ολοκληρωτικά φτιαγμένο από πολύχρωμα τουβλάκια. Εκεί μπορείτε να χαθείτε μέσα σε τεράστιους και μυστηριώδεις λαβυρίνθους, να κάνετε σαφάρι, να θαυμάσετε υπέρογκους δεινόσαυρους, να οδηγήσετε αυτοκινητάκια. Ένας κόσμος φτιαγμένος απ΄τα διάσημα τουβλάκια!

Το πάρκο επίσης σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε 50 μαγικές διαδρομές και ανάμεσά τους, από την άνοιξη του 2009, μια απίστευτη βαρκάδα στην Χώρα των Βίκινγκς, όπου μπορείτε να συναντήσετε τέρατα, θυμωμένους δράκους και πολεμιστές, καθώς επίσης και μια εντυπωσιακή εξερεύνηση στα έγκατα του Τάφου του Φαραώ.   Ένα πάρκο λοιπόν, κυρίως για παιδιά 3-12 ετών (χωρίς βέβαια να αποκλείουμε το ότι δεν θα το διασκεδάσουν με την ψυχή τους και οι γονείς), σας υποδέχεται για να σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες περιπέτειας.

Αν μόνο μια γεύση από το μαγικό κόσμο της Legoland  σας φαίνεται λίγη, τότε μπείτε στο www.legoland.co.uk και θα μάθετε τα πάντα!!

Στο κεντρικό site της Legoland θα δείτε το κεντρικό πάρκο της Lego στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ καθώς και άλλα αντίστοιχα στην Δανία, και την Γερμανία.









Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 




Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία Δεδομένων



Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-97A0E7F1 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης