Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Κεντρική Ελλάδα

Πήλιο, ένας προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου. Πολύ πράσινο , πολύ ενέργεια παντού , καταπληκτικά χωριά , πολύ ομορφες διαδρομές Διαμονή σε πολυ ωραία καταλύμματα , παραδοσιακά , οικονομικά αλλα και πολυ κοντά σε Αθήνα και Θεσσαλονική .
Μπορεί να είναι από τους πιο κλισέ χαρακτηρισμούς στα ταξιδιωτικά άρθρα, αλλά στην περίπτωση της Μακρινίτσας δεν υπάρχει πιο ακριβής τρόπος για να περιγράψει κανείς την εκπληκτική φυσική της θέση. Εξάλλου έτσι είναι γνωστό παγκοσμίως το γραφικό χωριό του Πηλίου, έχοντας «προίκα» τον χαρακτηρισμό από τον Ελευθέριο Βενιζέλο που το αποκάλεσε έτσι όταν το επισκέφτηκε το 1934 και αντίκρισε την μοναδική θέα.
Το Πήλιο έχει κάτι όμορφο να δώσει σε κάθε επισκέπτη του. Και η Τσαγκαράδα είναι ένα από τα πανέμορφα σημεία που μπορούν να γίνουν ορμητήρια για την εξερεύνηση του βουνού των Κενταύρων
ταξίδι στο καρπενήσι
Ο καιρός ευνοεί τις ορεινές αποδράσεις και το μαγευτικό Περτούλι αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση για ένα παγωμένο Σαββατοκύριακο. Ακόμη το σκέφτεστε;
Τα Αθαμανικά Ορη επισήμως ή Τζουμέρκα επί το λαϊκότερον είναι ένας πανέμορφος ορεινός όγκος της Ηπείρου. Ξεκινώντας από τον Αραχθο, γνωρίστε τα χωριά που είναι σκαρφαλωμένα πάνω τους και που, αν και όχι τόσο ανεπτυγμένα τουριστικά όσο θα έπρεπε, προσφέρουν στον ταξιδιώτη στιγμές χαλάρωσης και εξαιρετικής επαφής με την ορεινή Φύση.
Οδοιπορικό και τελευταία... ποταμίσια μπάνια στην ορεινή Ευρυτανία? στον τεράστιο Δήμο Αγράφων, με τις πολλές κορυφές, τα ποτάμια, τα ρέματα, τις χαράδρες και τα αραιοκατοικημένα πια χωριά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης