Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Δημιουργήστε το δικό σας γκρουπ και ταξιδέψτε δωρεάν

Δημιουργήστε το δικό σας γκρουπ για οποιοδήποτε προορισμό της αρεσκείας σας και κερδίστε την συμμετοχή σας δωρεάν, αρκεί να είστε από 20 άτομα και πάνω.

Σκεφθείτε τον προορισμό που θα θέλατε , ελάτε κοντά μας να το συζητήσουμε και να σας δώσουμε την προσφορά μας. Συζητήστε το με τους φίλους σας και τους γνωστούς σας. Δημιουργήστε την παρέα που εσείς θέλετε μαζί σας και ταξιδέψτε δωρεάν .

Η προσφορά μας αναλυτικότατη με πλήρες πρόγραμμα, φωτογραφίες και περιγραφή όλων των ξενοδοχείων, εστιατορίων, κέντρων διασκέδασης.Οι προτάσεις μας για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου καθώς και η αναλυτική οικονομική προσφορά μας  σας  δίνουν όλα όσα χρειάζεστε για την καλύτερη  επιλογή του ταξιδιού σας. Και εάν ακόμη έχετε ερωτηματικά εμείς μπορούμε μαζί σας να επισκεφθούμε πριν την ημερομηνία αναχώρησης τον επιλεγμένο προορισμό για 3 ημέρες και να σας  δείξουμε από κοντά ότι σας προτείνουμε  χωρίς κανένα κόστος για εσάς .

Στείλτε μας ένα mai στο  [email protected] και γράψτε μας τι θέλετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-D9C4A4D2 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης