Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

mazi travel : Η διαφορά στο ταξίδι

Αγαπητοί φίλοι του καλού ταξιδιού!

Εδώ και 30  χρόνια μελετούμε, ταξιδεύουμε ,συνθέτουμε και υλοποιούμε κλασσικά και νέα ταξίδια σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και ψάχνοντας πάντα αυτό το κάτι παραπάνω που θα κάνει το ταξίδι σας μία αξέχαστη εμπειρία.

Γιατί πιστεύουμε πως η ουσία είναι όχι να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι, αλλά να κάνετε αυτό το ταξίδι που ονειρεύεστε, με τον καλύτερο τρόπο , την καλύτερη εποχή.

Γι  αυτό δεν είμαστε κάποια «μηχανή κρατήσεων» και γι αυτό δεν κάνουμε « μαζικό τουρισμό».

Στόχος μας δεν είναι να δημιουργήσουμε τουρίστες ,αλλά ταξιδευτές που γίνονται «ένα» με το ταξίδι και ζουν την κάθε μία εμπειρία στο μέγιστο.

Ποιοι είμαστε

Ξεκινήσαμε πριν 30 χρόνια από μία μεγάλη και γνωστή για τα ποιοτικά ταξίδια της εταιρία. Μάθαμε να σεβόμαστε τον πελάτη, μάθαμε να βλέπουμε το ταξίδι με άλλη ματιά, μάθαμε πως να βελτιώνουμε τα ταξίδια και να ακολουθούμε τις συνθήκες της εποχής.

Γνωρίστε μας

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούσαμε ταξίδια για εταιρείες, γραφεία ταξιδίων και γενικότερα για άλλους. Οι γνωστές σημερινές συνθήκες μας οδήγησαν να βγούμε σε πρώτο πρόσωπο προτείνοντας κλασσικά και νέα ταξίδια σε όλο τον κόσμο πάντα όμως στη λογική των ποιοτικών ταξιδιών στις καλύτερες τιμές.

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν ένα ΚΑΛΟ ταξίδι!

1 Το δρομολόγιο

Η πολύχρονη πείρα μας επιβεβαίωσε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά αφορά τους ίδιους τους εκδρομείς. Ποτέ δύο άτομα δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Γι΄ αυτό σχεδιάσαμε τα προγράμματά μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για να τον διαθέσει ο καθένας όπως θέλει. Και κάτι ακόμη: Προσεκτικά δρομολόγια, που δεν χαραμίζουν πόλεις ή και χώρες με αστραπιαίες, δίνοντας έτσι την ψευδαίσθηση της γνωριμίας.

2 Τα ξενοδοχεία

Το που κοιμάται κανείς κάθε νύχτα ενός ταξιδιού είναι πολύ σημαντικό σε ένα ταξίδι. Η ποιότητα και η τοποθεσία του ξενοδοχείου μετράει πάρα πολύ. Γι΄ αυτό προκειμένου να έχουμε πιο ακριβά αλλά και τα πιο κεντρικά ξενοδοχεία, δεν διστάζουμε να επιβαρύνουμε τα έξοδα ενός ταξιδιού. Αυτή είναι η αρχή μας!

 3 Αεροπορικές εταιρείες

Η επιλογή των αεροπορικών εταιρειών γίνεται σύμφωνα με πολλά κριτήρια όπως τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, τους ναύλους επιλογής, το εύρος που έχουμε, την ποιότητα υπηρεσιών και πολλά άλλα.

 4 Τα γεύματα

Πάντα τα γεύματα δίνουν άλλη διάσταση στη γνωριμία με μια χώρα. Γι΄ αυτό είτε περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά δείπνα είτε προσφέρονται σε προαιρετικές εκδηλώσεις. Και υπάρχει πάντα μια τέτοια εκδήλωση σε κάθε ταξίδι.

 5 Ξεναγήσεις

Επειδή η σχέση εκδρομέα – ξεναγού είναι πολύ σημαντική, φροντίζουμε να έχουμε όσο γίνεται πιο συχνά ξεναγούς έμπειρους, που αγαπούν το επάγγελμα αλλά και τη χώρα τους.

 6 Αξιοθέατα

Κάνουμε συνεχείς προσπάθειες για να βλέπετε περισσότερα αξιοθέατα σε κάθε μέρος και σε κάθε ξενάγηση. Θα δείτε πάρα πολλά αξιοθέατα που θα σας μείνουν αξέχαστα.

10 ΛΟΓΟΙ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

1 Καλύτερες τιμές χωρίς εκπλήξεις!

Πάντα έχουμε τις καλύτερες τιμές σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Και πάντα ξέρετε πόσα και τι πληρώνετε, πριν ξεκινήσετε.

2 Φροντίσαμε, επιλέξαμε για σας!

Ταξίδια στις πρωτεύουσες της Ευρώπης, με αεροπορικές εταιρείες που σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη παραμονή.

3  Όπου κι αν πάτε, έχουμε ξαναπάει!

Και μάλιστα πολλές φορές! Έτσι το ταξίδι κυλά ξεκούραστα, σίγουρα και γεμάτο υπέροχες εντυπώσεις.  

4. Επιλέγουμε ξενοδοχεία με τα δικά σας κριτήρια!

Χτισμένα ή ανακαινισμένα πρόσφατα, κεντρικά, με ποιότητα, ανέσεις, σέρβις

5   Προγράμματα γεμάτα αλλά ξεκούραστα! Η γνώση και η πείρα μας, σας εξασφαλίζουν ταξίδια πλούσια σε εμπειρίες, με ξεκούραστο πρόγραμμα.

6  Αρχηγοί – Συνοδοί

Επιλεγμένοι, εκπαιδευμένοι, πρόθυμοι και λάτρεις του καλού ταξιδιού

7  Ειδικά έντυπα για κάθε ταξίδι

Δικές μας εκδόσεις με χρήσιμες πληροφορίες, μυστικά που δίνουν άλλη διάσταση στο ταξίδι σας

8   Γεύματα ποιότητας και τοπικές κουζίνες

Στους περισσότερους προορισμούς έχουμε ειδικούς οδηγούς που σας προτείνουν γεύματα – δείπνα ποιότητας και παράλληλα σας ξεναγούμε στις τοπικές κουζίνες συμπληρώνοντας έτσι την εικόνα της χώρας που επισκέπτεστε.

9  Διασκέδαση και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Πάντοτε φροντίζουμε να συνδυάζουμε τη διασκέδασή σας με προτάσεις και με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που εκφράζουν τον πολιτισμό ενός τόπου.

10  Το πακέτο προσφορών

Σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε το ταξίδι σας με δόσεις, να κερδίσετε πλούσια δώρα «έγκαιρης εγγραφής» και τέλος να αποκτήσετε τις πολυτελείς ταξιδιωτικές τσάντες και τα πρωτότυπα αξεσουάρ, που κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο άνετο.

 

Ξεχωρίζουμε για τις λεπτομέρειες

30 χρόνια ταξιδεύουμε mazi σας όλο τον κόσμο. Γνωρίζουμε και ενημερωνόμαστε συνέχεια για κάθε προορισμό. Αξιοθέατα, ανθρώπους, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, πολιτιστικούς χώρους και ότι άλλο έχει σχέση με το μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε.

Σε εμάς θα βρείτε εκτός των κλασσικών ταξιδιών νέα ταξιδιωτικά πακέτα και νέες κατηγορίες ταξιδιών σύμφωνα πάντα με τις αναζητήσεις των πελατών –ταξιδευτών. Σε εμάς θα βρείτε ταξίδια που βασίζονται στις δικές σας επιθυμίες αξιοποιώντας την πολυετή πείρα μας.

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας !

Μιλήστε μας για το ταξίδι που ονειρευτήκατε. Εξερευνήστε ένα καινούργιο τόπο ή ξαναεπισκευθείτε ένα παλιό αλλά με διαφορετικό σκεπτικό και νέες ιδέες.

 

Θέλετε ένα ταξίδι.. διαφορετικό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-0317113D 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης