Ένα ταξίδι με πολύ Φόρμουλα και μια πάντα υπέροχη Βουδαπέστη στην καλύτερη της στιγμή. Στην "πίσω αυλή" των Βαλκανίων, ούτε δυο ώρες πτήση από την Αθήνα, τα μονοθέσια κάνουν "πάρτι"! Το Ουγγρικό grand prix, στο Hungaroring λίγα χιλιόμετρα έξω από την πανέμορφη Βουδαπέστη μας προκαλεί σε ένα καταπληκτικό ταξίδι - εμπειρία στον μαγικό κόσμο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Μοναδική ευκαιρία να δούμε από κοντά το απόλυτο αυτοκινητιστικό υπερθέαμα και ταυτόχρονα να ζήσουμε ένα υπέροχο 3ημερο στην βασίλισσα του Δούναβη. Εσείς απλώς επιλέγετε τη θέση που θα απολαύσετε το υπερθέαμα. Εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα για να περάσετε ένα αξέχαστο "αγωνιστικό" Σαββατοκύριακο.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Αναχώρηση : Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016
Επιστροφή : Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016
ΔΙΑΜΟΝΗ
Σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό στην Βουδαπέστη
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩNA*
Bronze 1 ή 2 (Παρ- Κυρ.) απο 165 Ευρώ
Silver 5 (Παρ- Κυρ.) απο 219 Ευρώ
Αργά το απόγευμα (18:25) αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος για την Ουγγρική πρωτεύουσα. Μετά από 2 ώρες πτήσης μας παραλαμβάνουν τα λεωφορεία μας για τη μεταφορά μας στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο πρόγραμμα.
Χορταστικό πρωινό και αναχώρηση για την πίστα.Ημέρα επίσημων χρονομετρημένων δοκιμαστικών. Η χαρά του "παιδιού". Επιστροφή το απόγευμα στην πόλη. Παραποτάμιες βόλτες και τσάρκες στα κυριότερα αξιοθέατα της πανέμορφης Βουδαπέστης. Βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη (προαιρετική).
Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την πίστα Hungaroring. Δεν χρειάζεται καμία περιγραφή. Ήχος και θέαμα σ' όλο του το μεγαλείο. Το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός του κόσμου μπροστά στα μάτια μας. Όλη η ημέρα αφιερωμένη φυσικά στους αγώνες. Μετά τους αγώνες επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο βράδυ για χαλαρές βόλτες και ποτάκια στα μπαρ του Δούναβη.
Ημέρα ελεύθερη για ψώνια και βόλτες στην πόλη ή για την υπέροχη εμπειρία των θερμών λουτρών. Αργά το απόγευμα (19:50) η πτήση μας αναχωρεί για Αθήνα.