Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Σχετικά με το Οδικό ταξίδι


ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ

Υπάρχει ένα φανατικό κοινό που ταξιδεύει αποκλειστικά με πούλμαν. Οπως και μια μερίδα ταξιδιωτών που έχoυν μια παρωχημένη εικόνα στο μυαλό τους για το τι σημαίνει ταξίδι με τουριστικό λεωφορείο. Ηρθε όμως η ώρα να ενημερωθούν και να αναθεωρήσουν.

Οι οδικές εκδρομές αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να ζήσετε την εμπειρία ενός ταξιδιού εντός και εκτός Ελλάδας. Και αυτό διότι προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσετε ολόκληρη τη διαδρομή και όχι απλώς τον προορισμό, γνωρίζοντας τα αξιοθέατα, την ιστορία και τους ανθρώπους σε πολύ περισσότερα μέρη, ενώ φυσικά εγγυώνται ένα άνετο, ασφαλές, οικονομικό και χαρούμενο ταξίδι με μεγάλη παρέα.
 
ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μία από τις πιο γνωστές παρεξηγήσεις σχετικά με τις οδικές εκδρομές είναι ο «μύθος» ότι τις προτιμούν κυρίως οι άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών και οι μαθητές – κατηγορία στην οποία έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να ενταχθεί κάποιος μεμονωμένα. Ωστόσο, μια ματιά στα προγράμματα οδικών εκδρομών και στους προορισμούς που εξυπηρετούν τα ταξιδιωτικά γραφεία θα σας πείσει ότι απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα γούστα και κυρίως σε όλα τα βαλάντια.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

Υπάρχει ένα φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο το οποίο επιλέγει να δει και να γνωρίσει το φυσικό τοπίο της χώρας που επισκέπτεται διασχίζοντάς τη με τουριστικό λεωφορείο. «Οι οδικές εκδρομές αποτελούν μεγάλο κομμάτι της παγκόσμιας διακίνησης τουριστών, τόσο εσωτερικά σε κάθε χώρα όσο και ανάμεσα σε κοντινές χώρες», επισημαίνει ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (FedHATTA).

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Επιλέγοντας μια εκδρομή αυτού του είδους, θα απολαύσετε τη διαδρομή ξένοιαστα από την άνεση των καθισμάτων που διαθέτουν πλέον τα σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία. Επιπλέον, «η επιλογή μιας οργανωμένης οδικής εκδρομής δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν και το τελευταίο άκρο της ελληνικής γης με ένα πολυτελές τουριστικό λεωφορείο, με παροχές τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι, ώστε να φτάσουν ξεκούραστοι στον προορισμό της επιλογής τους», επισημαίνει ο γενικός γραμματέας της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), Αρης Μαρίνης.

«ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ» ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ 

«Οι οδικές εκδρομές αποτελούν ιδανική λύση για όσους φοβούνται το αεροπλάνο», επισημαίνει η Αννα Δαμασκηνού, διευθύντρια του ταξιδιωτικού οργανισμού Grefis Holidays. Δεν υπάρχουν προσγειώσεις και απογειώσεις και οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε άβολα μπορείτε απλώς να ζητήσετε να σταματήσει ο οδηγός για λίγο, μέχρι να νιώσετε καλύτερα».


ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

Από τον εξειδικευμένο συνοδό που βρίσκεται κάθε στιγμή μαζί σας θα παίρνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε ενδιαφέρον σημείο των τόπων που επισκέπτεστε, μετατρέποντας το ταξίδι σε εμπειρία ζωής. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία προετοιμασία πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ποια είναι τα ενδιαφέροντα σημεία και πληροφορίες για το πώς θα τα επισκεφτείτε. Το τουριστικό γραφείο που έχει οργανώσει την εκδρομή έχει φροντίσει γι’ αυτό και μάλλον είναι σε θέση να το κάνει ευκολότερα και πιο γρήγορα από ό,τι θα το κάνατε μόνοι σας, καθώς υπάρχει πολύχρονη εμπειρία και συνεργασία των ελληνικών γραφείων με τους πολιτιστικούς χώρους. Αυτό που σίγουρα μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε το γραφείο εκείνο με τη μεγαλύτερη εμπειρία στον προορισμό που έχετε ήδη αποφασίσει ότι σας ενδιαφέρει. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες.

ΜΙΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΦΙΛΩΝ

Αλλο ένα πολύ ελκυστικό στοιχείο είναι οι σχέσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην εκδρομή, αλλά και με τον οδηγό και τον ξεναγό. «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζονται σε μια οδική εκδρομή και την επόμενη χρονιά κανονίζουν να ταξιδέψουν και πάλι μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Δαμασκηνού. Αλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που αποφασίζουν συχνά να πραγματοποιήσουν μια οδική εκδρομή μόνοι τους, καθώς είναι σίγουροι ότι θα βρουν παρέα ανάμεσα σε ένα ετερόκλητο πλήθος από ανθρώπους κάθε ηλικίας και με ποικίλα ενδιαφέροντα.

 

ΠΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

(Πηγη Αρθρο απο την Καθημερινή)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης