Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Εκδρομές Ευρώπη με ΜΙΝΙ VΑΝ


<NEO> Εκδρομές  στην Ευρώπη με ΜΙΝΙ VΑΝ. Με πολύ μικρά γκρούπ των 8 ατόμων  με αρχηγό , κεντρικά ξενοδοχεία  σε πολύ καλές τιμές.

Δικής μας σχεδίασης και υλοποίησης αποτυπώνοντας 25 χρόνια εμπειρίας.

Ένα μοναδικό ΝΈΟ πακέτο εκδρομών στο οποίο περιλαμβάνονται , Αεροπορικό εισιτήριο, ξενοδοχεία, ολες οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις με ΜΙΝΙ ΒΑΝ 9 Θέσεων με Ελληνα-οδηγο-αρχηγό ο οποίος είναι συνεχώς μαζί σας. Τώρα πια μονοι σας η με την οικογένεια, η τους φίλους σας. Η βασική ιδέα ειναι η ιδια με τις συμμετοχές των γκρούπ μονο που εδώ το γκρουπ ειναι μονο 8,9 ατόμων. 

Σχεδιάσαμε για εσας προγράμματα μοναδικά που συνδυαζουν πόλεις με σημαντικά αξιοθέατα.

Παρακαλούμε μελετήστε τις προτάσεις μας και επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

 

 

 

 

Μια εκδρομή στην ομορφοτερη πλευρά της Ιταλίας. Νάπολη * Πομπηία * Σαλέρνο * Αμάλφι * Ποζιτάνο * Κάπρι * Ματέρα *
Ένα ταξίδι με πανέμορφους προορισμούς. Κι ενώ κάποιες πόλεις ξεκινούν ως τουριστικοί μύθοι το Στρασβούργο προχωρά ένα βήμα παραπέρα και γίνεται… παραμύθι. Μία πόλη κομψή, γραφική και καλά διατηρημένη.
Ένα ταξίδι στη Σικελία, είναι πάνω από όλα μία κατάδυση στον Πολιτισμό της Μεσογείου. Στην καρδιά μιας θάλασσας που έθρεψε τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ανθρωπότητα. Στη διάρκεια των αιώνων πολλοί λαοί απέκτησαν τον έλεγχο αυτού του στρατηγικά τοποθετημένου νησιού. Έλληνες, Ρωμαίοι, Άραβες και Νορμανδοί και πιο πρόσφατα Γάλλοι, Ισπανοί και Ιταλοί άφησαν απτά σημάδια της παρουσίας τους. H Σικελία δεν είναι νησί με ιστορικές μνήμες, είναι η ίδια η ιστορία.
Ένα ταξίδι που απευθύνεται σε όσους έχουν επισκεφθεί την Ιταλία στο παρελθόν και θέλουν να ξαναδούν συγκεκριμένες πόλεις, να γνωρίσουν με άνεση όσα δεν προλάβανε τότε, να την περπατήσουν και να την χαρούν, τόσο όσο θέλουν. Οι Πόλεις που εκφρράζουν απόλυτα το πνεύμα της Αναγέννησης. Γενέτειρα όλων των δασκάλων της Αναγέννησης.
Η "χρυσή πόλη", όπως συχνά καλείται η Πράγα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Χτισμένη επί του ποταμού Μολδάβα (Vltava). Η Βιέννη θα σας καταπλήξει, με την ατμόσφαιρα του ένδοξου παρελθόντος, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις υπέροχες γεύσεις. Η Βουδαπέστη με τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις τολμηρές διασκεδάσεις θα σας κάνει να την ερωτευτείτε.
Εκδρομή στη Νίκαια. Θέλετε ένα ταξίδι με γκρουπ, με αρχηγό, με ξεναγήσεις εκδρομές και ...μεγάλη παρέα. Τότε αυτή είναι η επιλογή σας. Κάθε εβδομάδα εγγυημένες αναχωρήσεις όλο τον χρόνο. Επίσης αναχωρήσεις με επιλογές ξενοδοχείων και υπηρεσιών σε υψηλές περιόδους εορτών και αργιών.
Οι αρχοντικές Βρυξέλλες, από τις πιο παλιές ευρωπαϊκές πόλεις, χαρακτηρίζεται για πολλούς ως η πρωτεύουσα της μπίρας, της σοκολάτας, και του σουρεαλισμού. Ένα ταξίδι που σε συνδυασμό με το παραμυθένιο Λουξεμβούργο και τις υπόλοιπες κουκλίστικες πόλεις μας οδηγεί στα βήματα των μεγάλων θαλασσοπόρων και στην αρχή της ιστορίας του κόσμου. *Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία/αξιοθέατα.
Πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα; Αιώνια, ρομαντική, αριστοκρατική, φινετσάτη, όλα αυτά μαζί είναι η Ρώμη. Και όταν τα λόγια περισσεύουν, αρκούν οι εικόνες… Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Ιταλίας. η Νάπολη! Προορισμός κοντινός και κυρίως ιδανικός όλες τις εποχές του χρόνου Το πανέμορφο νησί του Κάπρι είναι ένας από τους θησαυρούς της ιταλικής ακτής. Ήταν ένα δημοφιλές θέρετρο από τη Ρωμαϊκή εποχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FFFFFFFF 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης