Ο μεγάλος γύρος της αυθεντικής Κούβας Ταξίδι 16 ημερών

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Ο μεγάλος γύρος της αυθεντικής Κούβας Ταξίδι 16 ημερών

Ο μεγάλος γύρος της αυθεντικής Κούβας Ταξίδι 16 ημερών

 

Ένα νησί, λίγα χιλιόμετρα από τις ακτές της Αμερικής, κι όμως τόσο διαφορετικό στη φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής.

Με το πανόραμα της Κούβας, απομυθοποιεί κανείς την εικόνα του νησιού με τις ατέλειωτες τροπικές παραλίες και τις πανέμορφες κουβανέζες να χορεύουν στο ρυθμό της σάλσα. Ταξιδεύοντας στην ενδοχώρα, στα μέρη που λίγοι ξένοι επισκέπτονται, αποκαλύπτεται η άλλη Κούβα, η αγροτική, η παραμελημένη, η Κούβα στην πραγματική της διάσταση. Ένα ταξίδι για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το πραγματικό πρόσωπο της χώρας.

                                                                                                      

Από 2.280,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε :  Αβάνα (4), Σιενφουέγος (1), Καμαγουέι (1), Σαντιάγο ντε Κούβα (2), Μπαρακόα (2), Πλάγια Εσμεράλδα (1), Κάγιο Γκιγιέρμο (2), Τρινιδάδ (1)
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Αναχώρηση από Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού και άφιξη στην Αβάνα όπου θα μας υποδεχτεί ο Έλληνας αντιπρόσωπός μας. Μετά τις αναγκαίες διατυπώσεις, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος.

 

Μετά το πρωινό θα μας περιμένει στην είσοδο του ξενοδοχείου μας μία ευχάριστη έκπληξη. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση με μία πανοραμική βόλτα στην μοντέρνα Αβάνα και το εμβληματικό προάστιο του Μιραμάρ με τα παλιά αμερικάνικα αυτοκίνητα αντίκες της δεκαετίας του ’50. Το Μιραμάρ πριν την επανάσταση ήταν το αριστοκρατικό προάστιο της Αβάνας και τόπος κατοικίας των εύπορων Κουβανών, όπως μαρτυρούν τα πανέμορφα κτίρια χαμηλής δόμησης και η αρχιτεκτονική τους. Σήμερα η περιοχή, που διατηρεί στο ακέραιο την παλιά της αίγλη, φιλοξενεί τις περισσότερες πρεσβείες και τα γραφεία μεγάλων εταιρειών. Διασχίζοντας την κεντρική αρτηρία την πανέμορφη Πέμπτη λεωφόρο που συνειρμικά παραπέμπει σε αυτή της Νέας Υόρκης και αφού περάσουμε από την περιοχή του κοιμητηρίου της Αβάνας με την σπουδαίας αρχιτεκτονικής είσοδο που στην κορυφή της απεικονίζει σε μαρμάρινη κατασκευή την βιβλική σύνθεση της πίστης, της ελπίδας και της φιλευσπλαχνίας, θα φτάσουμε στην ιστορική Πλατεία της επανάστασης. Το μέρος που ο Φιντέλ ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της επανάστασης έκανε τις πολύωρες ομιλίες του με ένα εκατομμύριο Κουβανούς να τον αποθεώνουν. Εκεί βρίσκεται το Μεμόριαλ του Χοσέ Μαρτί, δίπλα από το αποκαλούμενο παλάτι της επανάστασης, έδρα της κυβέρνησης και τα κτήρια των υπουργείων εσωτερικών και επικοινωνιών με την σύνθεση της προσωπογραφίας του Τσε. Διασχίζοντας την περιοχή του Βεδάδο θα δούμε το ιστορικό κτίριο του Πανεπιστημίου της Αβάνας και μέσω της παραλιακής λεωφόρου το διάσημο Μαλεκόν, θα καταλήξουμε στην παλιά Αβάνα στην πλατεία του Καπιτωλίου, που βρίσκεται το ομώνυμο κτήριο παρεμφερούς αρχιτεκτονικής με αυτό της Ουάσιγκτον. Η παλιά Αβάνα χαρακτηρισμένη από την Ουνέσκο σαν μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελεί ένα μοναδικό δείγμα νέο αποικιακής αρχιτεκτονικής, με τα πολύχρωμα κτήρια και με τις 4 εμβληματικές πλατείες της που θα γνωρίσουμε κατά την διάρκεια της περιήγησής μας. Την πλατεία του Καθεδρικού ναού, την Πλατεία των όπλων, την Παλιά πλατεία και την πλατεία του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, όπου βρίσκεται και η ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Νικολάου την οποία θα επισκεφθούμε, για να καταλήξουμε στον Ναΐσκο Τεμπλέτε. Επόμενος σταθμός το μουσείο της Habana Club όπου κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα μάθουμε την ιστορία της καλλιέργειας του ζαχαροκάλαμου και τα μυστικά της παραγωγής και ωρίμανσης του εθνικού ποτού της Καραϊβικής, ενώ στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το περίφημο κουβανέζικο ρούμι.
Κλασικός συνδυασμός με το ρούμι, ένα αρωματικό πούρο Αβάνας. Και με την επίσκεψή μας σε εργοστάσιο παραγωγής τους, θα δούμε από κοντά τον τρόπο που επιδέξιοι τεχνίτες κατασκευάζουν με περίσσια μαεστρία τα φημισμένα χειροποίητα πούρα της Κούβας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο. Τελευταίο σημείο της επίσκεψης το φρούριο που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού, το Καστίγιο ντελ Μόρο με μοναδική πανοραμική θέα της πόλης. Κατασκευασμένο από τους Ισπανούς τον 16ο αιώνα προστάτευε την είσοδό του από τις επιδρομές των πειρατών και κάθε βράδυ ένας κανονιοβολισμός έδινε το σύνθημα για να υψωθεί μία ατσάλινη αλυσίδα που απέκλειε την πρόσβαση στο λιμάνι. Σήμερα κάθε βράδυ στις 21.00 αναπαρίσταται η ίδια τελετή με τον κανονιοβολισμό από άγημα με παραδοσιακές στρατιωτικές στολές παρουσία κυρίως τουριστών. Το κάστρο φτιαγμένο από σκούρο βράχο εξυπηρετούσε και την ναυσιπλοΐα στην περιοχή γιατί το σκούρο του χρώμα ήταν ορατό στα πλοία και σημείο αναφοράς για το λιμάνι της Αβάνας. Στην σύγχρονη εποχή χρησιμοποιήθηκε σαν φυλακή και το πρώτο μετά την επανάσταση διάστημα ήταν το αρχηγείο του Τσε.
Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ ο έμπειρος αρχηγός μας θα είναι στη διάθεσή σας με τις κατάλληλες προτάσεις για τη βραδινή σας έξοδο.

Η κοιλάδα του Viniales στην επαρχία Πινάρ ντελ Ρίο είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα αξιοθέατα του νησιού Δυτικά της Αβάνας και χαρακτηρισμένη από την Ουνέσκο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Το μοναδικό τοπίο με λόφους από πωρόλιθο, ονομαζόμενοι Mogote σε συνδυασμό με τα αμέτρητα φοινικόδεντρα της ποικιλίας Πάλμα Ρεάλ που κυριαρχεί στην Κούβα συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο φυσικής ομορφιάς. Αυτό το τοπίο θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε από το παρατηρητήριο Τζασμίνες, με πανοραμική θέα στην κοιλάδα και την γύρω περιοχή και ιδανικό σημείο για αναμνηστικές φωτογραφίες.
Επόμενη στάση η σπηλιά του Ινδιάνου την οποία θα διασχίσουμε με μια σύντομη βαρκάδα κατά ομάδες σε μια μυστηριακή διαδρομή ανάμεσα σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στη συνέχεια θα δούμε την περίφημη βραχογραφία διαστάσεων 120 Χ 160 μέτρων που απεικονίζει την εξέλιξη της ζωής στην Κούβα και την εξέλιξη των ειδών. Φιλοτεχνήθηκε το 1961 από τον Λεοβιγκίλντο Γκονζάλες μαθητή του σπουδαίου Μεξικάνου καλλιτέχνη Ντιέγκο Ριβέιρα. Μετά το γεύμα και κατά την επιστροφή μας στην Αβάνα, θα σταματήσουμε στο αγρόκτημα Finca Montesino, για να δούμε την διαδικασία παρασκευής των πούρων, από έναν από τους καλύτερους τεχνίτες της Κούβας. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται οι αποθήκες αποξήρανσης και τα χωράφια καλλιέργειας του καλύτερου καπνού στον κόσμο. Άφιξη στην Αβάνα και χρόνος ελεύθερος.

Αφήνουμε την ατμοσφαιρική Αβάνα με κατεύθυνση Νοτιοανατολικά, προς την Χερσόνησο Ζαπάτα με πρώτο σταθμό το εθνικό πάρκο Γουαμά, χαρακτηρισμένο από την Unesco σαν σημαντική βιόσφαιρα για το περιβάλλον. Κοντά στον κόλπο των χοίρων γνωστό από την ιστορική μάχη των Κουβανών εναντίων των αντεπαναστατών το 1960, αποτελεί ένα μοναδικό βιότοπο, που σχηματίζεται από εκβολές ποταμών και ενώνεται με την θάλασσα. Θα ξεκινήσουμε με την επίσκεψη στο εκτροφείο κροκοδείλων που δημιουργήθηκε για την προστασία του είδους, όπου μπορούμε προαιρετικά να δοκιμάσουμε το γευστικό τους κρέας και στη συνέχεια με τα ταχύπλοα του συγκροτήματος θα περιηγηθούμε στα κανάλια του πάρκου σε μία αξέχαστη εξωτική διαδρομή. Στις νησίδες που σχηματίζονται ανάμεσα στα κανάλια κυριαρχεί η αρχιτεκτονική των Ινδιάνων Ταΐνος και τα γλυπτά με εικόνες από τις καθημερινές δραστηριότητές τους. Θα αποβιβαστούμε σε μια από αυτές για να δούμε αναπαράσταση ινδιάνικου χωριού με τις καλύβες, να μυηθούμε σε μυστηριακή τελετή και να θαυμάσουμε τα δεκάδες αγάλματα που αναπαριστούν τη ζωή τους από την διάσημη Κουβανή γλύπτρια Ρίτα Λόνγκα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην ιστορική πόλη της Σάντα Κλάρα γνωστή για την αποφασιστική μάχη των επαναστατών στην πορεία τους για την κατάληψη της Αβάνας. Εκεί θα επισκεφθούμε το μουσείο και το μαυσωλείο του Τσε όπου τον Οκτώβριο του 1997 εναποτέθηκαν τα οστά του μαζί με των 6 συντρόφων του που δολοφονήθηκαν το 1967 στην Βολιβία. Θα μάθετε από τον συνοδό σας την ιστορία του Τσε και λεπτομέρειες από τη ζωή του ενώ στο μουσείο φυλάσσονται δεκάδες από τα προσωπικά του αντικείμενα.
Αναχώρηση για το Σιενφουέγος, πόλη γαλλικής επιρροής χτισμένη το 1819 από Γάλλους άποικους και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της χώρας. Συνηθίζεται να αποκαλείται και η Νέα Ορλεάνη της Κούβας λόγω της έντονης επιρροής της αντίστοιχης αρχιτεκτονικής. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και δείπνο.

 Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη της πόλης από το ιστορικό κέντρο χαρακτηρισμένο από την Unesco μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και την πανέμορφη κεντρική πλατεία με τα πολλά κυβερνητικά κτίρια γαλλικής αρχιτεκτονικής και το περίφημο θέατρο Τόμας Τερρύ, ένα αριστούργημα γαλλο-ιταλικής αρχιτεκτονικής από το οποίο έχουν περάσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας τέχνης, όπως ο Ενρίκε Καρούζο, Χόρχε Νεγρέτε, Αλίσια Αλόνσο και η Άννα Παύλοβα.
Στη συνέχεια θα κάνουμε μια πανοραμική ξενάγηση της πόλης και θα σταματήσουμε στο Παλάθιο ντε Βάγιε, αριστούργημα του εκλεκτικισμού με θέα στη θάλασσα και τον κόλπο του Σιενφουέγος. Αφήνοντας το όμορφο Σιενφουέγος, θα κατευθυνθούμε προς ακόμα μια ιδιαίτερη πόλη της Κούβας, το ιστορικό Καμαγουέι του οποίου το ιστορικό κέντρο είναι χαρακτηρισμένο από την Ουνέσκο σαν μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ιδρύθηκε από τον Ισπανό κατακτητή Ντιεγκο Βελάσκεθ και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κούβας. Εκεί γεννήθηκε το 1902 ο ζωγράφος Νίκολας Γκιγιέν. Ένα από τα χαρακτηριστικά της πόλης είναι οι πολλές Εκκλησίες και τα Τιναχόνες, μεγάλα πιθάρια που φτάνουν στο ύψος τα 2 μέτρα και τα έφεραν οι Καταλανοί άποικοι, τον 18ο αιώνα, για να αποθηκεύουν νερό, λάδι και άλλα υγρά. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο, το πάρκο Ιγνάθιο Αγκραμόντες και την πλατεία Σαν Χουάν ντε Διός, που αποτελεί το ωραιότερο αποικιακό μνημείο της πόλης και το κάστρο Σαν Πέδρο ντε λα Ρόκα. Τα περισσότερα οικοδομήματα της πλατείας είναι του 18ου αιώνα, με πολύχρωμες προσόψεις και απέριττο διάκοσμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.

Σήμερα, μέσα από μια όμορφη διαδρομή, θα κατευθυνθούμε προς το Σαντιάγκο ντε Κούβα, επονομαζόμενο και πόλη των ηρώων. Ιδρύθηκε το 1515 από τον Ισπανό κατακτητή και Κυβερνήτη της Κούβας, Ντιεγκο Βελάσκεζ. Είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική πόλη της Καραϊβικής, όχι τόσο για την γεωγραφική της θέση, αλλά για την σύνθεση και την μίξη των ανθρώπων που την κατοικούν. Κουβανοί, Ισπανοί, Αφρικανοί, Αβορίγινες, Γάλλοι, Τζαμαϊκανοί, αλλά και άνθρωποι από την Γουαδελούπη και την Αϊτή, συνθέτουν ένα μοναδικό πολυπολιτισμικό μωσαϊκό. Το Σαντιάγο ντε Κούβα, είναι γενέτειρα ιστορικών προσώπων της χώρας όπως ο Στρατηγός Αντόνιο Μασέο, Φρανκ Παις Γκαρσια και Βιλμα Εσπιν, ηρώων της Κούβας και της επανάστασης και του διάσημου τραγουδιστή Μπένι Μορέ. Εδώ επίσης γιορτάζεται κάθε χρόνο το φημισμένο σε όλη την Λατινική Αμερική και όχι μόνον, καρναβάλι του Σαντιάγο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη της πόλης. Μεταξύ άλλων, θα επισκεφτούμε το ιστορικό της κέντρο, τον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό, το Κάστρο Σαν Πέδρο ντε Λα Ρόκα, χαρακτηρισμένο από την Ουνέσκο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την παλιά πόλη, την πλατεία του Στρατηγού Αντόνιο Μασέο, το πάρκο Σέσπεδες και το νεκροταφείο Σάντα Ιφιγένεια, στο οποίο βρίσκονται οι στάχτες του Ιστορικού Ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο. Μια στάση στο ιστορικό καφέ Λα Ισαμπέλικα, προσφορά του γραφείου μας, θα μας ξεκουράσει για την συνέχεια. Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ μια βόλτα στα μουσικά στέκια του Σαντιάγο είναι must, σε μια πόλη με μεγάλη μουσική παράδοση που ανέδειξε σπουδαίους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων το παγκόσμια φημισμένο συγκρότημα Buena Vista social club. Άλλωστε είμαστε στην περίοδο της σημαντικότερης γιορτής της πόλης. Το καρναβάλι του Σαντιάγο.

 

Αναχώρηση για την πανέμορφη και ιστορική πόλη Μπαρακόα στις ακτές της οποίας αποβιβάστηκε ο Κολόμβος το 1490 και 21 χρόνια μετά, ο Βελάσκεθ ίδρυσε την ομώνυμη πόλη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Πολλοί λένε ότι για την επίσκεψη στην Μπαρακόα και μόνον, αξίζει το ταξίδι στην Ανατολική Κούβα. Περιτριγυρισμένη από ένα μοναδικό φυσικό τοπίο με καταπράσινα βουνά, κρυστάλλινα ποτάμια, πανέμορφες παραλίες, φυτείες καφέ, φοινικόδενδρα, σπηλιές και μικρούς καταρράκτες αποτελεί ένα πραγματικό κρυμμένο διαμάντι στο Ανατολικό άκρο της Κούβας. Το πάρκο ανεξαρτησίας, το πάρκο Μαρτί και οι μικροί πολύβουοι δρόμοι στο ιστορικό κέντρο αποτελούν τα κύρια σημεία της περιήγησής μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,χρόνος ελεύθερος και δείπνο.

 

Πρωινό και αναχώρηση για την Πλάγια Εσμεράλδα στην επαρχία του Ολγίν, μέσω μιας εντυπωσιακής διαδρομής με έντονη βλάστηση και φυτείες, μία εκ των οποίων θα επισκεφθούμε, στη Βόρεια ακτογραμμή του νησιού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την παραλία και τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας με all inclusive παροχές.

 

Αναχώρηση για το Κάγιο Γκιγιέρμο ένα από τα φημισμένα νησάκια του συμπλέγματος Jardines del Rey ( κήποι του βασιλιά ) στην Βόρεια ακτογραμμή της Κούβας, δίπλα στο Κάγιο Κόκο. Το Κάγιο Γκιγιέρμο όπως και το Κάγιο Κόκο ενώνονται μεταξύ τους όπως και με την ενδοχώρα με μικρές υπερθαλάσσιες γέφυρες πάνω από τα αβαθή νερά. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσουμε την υπέροχη παραλία και την γαλαζοπράσινη θάλασσα του ξενοδοχείου με παροχές all inclusive και καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση προς την Κεντρική Κούβα με προορισμό το πανέμορφο Τρινιδάδ, μια πόλη χτισμένη το 1514 από τους Ισπανούς και ανακηρυγμένη ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς το 1988, από την UNESCO.
Θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία, Πλάζα Μαγιόρ και στη συνέχεια το Ρομαντικό Μουσείο, το σπίτι του Ισπανού ευγενούς Μπρυνιε και το Λα Κατσάντσαρα, ένα γραφικό τοπικό καφέ, στο οποίο θα δοκιμάσουμε το ίδιο ποτό που έπιναν οι σκλάβοι μετά το τέλος της εργασίας τους στα χωράφια, ρούμι, χυμό λεμονιού, μέλι και πάγο, σε ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Αναχώρηση για την Αβάνα, μέσω μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής από την κουβανέζικη ύπαιθρο και τις πολυάριθμες καλλιέργειες εσπεριδοειδών. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.

 

Πρωινό ελεύθερο για μία τελευταία βόλτα στην πόλη και για τα τελευταία ψώνια και σουβενίρ. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Άφιξη στην Αθήνα με ανεξίτηλες τις αναμνήσεις ενός μοναδικού αυθεντικού ταξιδιού στην ατμοσφαιρική και αναλλοίωτη στο χρόνο, Κούβα.

 

 1. Παρατηρήσεις
 2. 1) Η ροή των ημερησίων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα.
  2) All Inclusive στο Κάγιο Σάντα Μαρία.
  3) Περιλαμβάνεται Βίζα Κούβας.
 3. * Η μετάβαση από την Σάντα Κλάρα στο Κάγιο Σάντα Μαρία καθώς και από το Κάγιο Σάντα Μαρία στο αεροδρόμιο της Αβάνας θα είναι με συνοδεία αγγλόφωνου αντιπροσώπου.
  ** Ο/η αρχηγός της εκδρομής δεν θα είναι μαζί σας στις ελεύθερες μέρες παραμονής σας στο τουριστικό θέρετρο του Κάγιο Σάντα Μαρία.
 4. Απαραίτητα
 • Απαραίτητο το διαβατήριο σας με τουλάχιστον εξάμηνη ισχύ και βίζα Κούβας. Για την έκδοση της βίζας χρειαζόμαστε μια καθαρή φωτοτυπία του διαβατηρίου σας.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

 • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Αναχώρηση από την Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με την Swiss μέσω Ζυρίχης / με την Air France μέσω Παρισιού / με την Alitalia μέσω Ρώμης και με την Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης.
 • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, 4*sup & 5*.
 • Γεύματα: Ημιδιατροφή, δύο γεύματα στην Αβάνα και τρεις (3) ημέρες All inclusive στα ξενοδοχεία στην Πλάγια Εσμεράλδα και στο Κάγιο Γκιγιέρμο.
 • Μεταφορές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο όχημα.
 • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
 • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία).
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ξεναγός: Επιπλέον τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός.
 • Αντιπρόσωπο/Συνοδό: Τοπικός Ελληνόφωνος αντιπρόσωπος.
 • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Δείτε αναλυτικά τις τιμές για όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια. Δείτε επίσης αναλυτικά τα περιλαμβανόμενα σε κάθε τιμή.


 (0,00) Αριθμός χρηστών που βαθμολόγησαν (0)Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-99B63124 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Μεγάλα ταξίδια

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000204101
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης