Βόρεια Ιταλία & Ελβετία 8ημ. | Εκδρομή

Αναζητήστε το επόμενο σας ταξίδι εδώ

Βόρεια Ιταλία & Ελβετία 8ημ. | Εκδρομή

 

 

  

 

 

 

Από 0,00 €

Εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα ολο τον Χρόνο. 
Πόλεις που επισκεπόμαστε :  Ανκόνα, Βενετία, Βερόνα Λουγκανο, Κομο, Λουκέρνη, Ζυρίχη, Βέρνη, Λωζάννη, Γενευη
Επιλέξτε και Ταξιδέψτε mazi μας γιατί εχουμε: Απευθείας πτήσεις, Κεντρικά ξενοδοχεία, Τοπικός Ελληνας εμπειρος αρχηγος. Μεστές ξεναγήσεις με ειδικά ακουστικά, χρόνος ελεύθερος με πολλές προτάσεις για να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε.  Μοιραζόμαστε mazi σας ολα οσα μάθαμε 30 χρόνια τώρα.
 
Καλέστε τωρα στην Αθήνα στο τηλ 210-6927000 ή στην Θεσσαλονίκη στο τηλ 2310-238025 η στείλτε mail στο [email protected]

Gallery

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ανκόνα. Άφιξη στον προορισμό μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδο- χείο μας (περιοχή).

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βενετία. Άφιξη και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην πόλη. Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης για να γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες που τα συνδέουν. Για μία βαθύτερη προσέγγιση της ιστορίας της πόλης, η ίδρυ- ση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα, θα επισκεφθούμε τη Γέφυρα των Στεναγμών, τον Πύργο του Ρολογιού αλλά και το περίφημο παλάτι των Δόγηδων. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα «ζωντανό μουσείο» και τα βενετσιάνικου, γοτθικού ρυθμού κτίριά της θα σας ενθουσιάσουν. Ελεύθερος χρόνος στους πε- ζόδρομους της πόλης για ψώνια, καφέ και φαγητό. Αργότερα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα. Τόπος προσκυνήματος για τους ερωτευμέ- νους, όπου ξεχωρίζει η Ρωμαϊκή Αρένα, οι όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Συνεχίζουμε για το Λουγκάνο, σημαντικό τραπεζικό κέντρο της Νότιας Ελβετίας. Αργότερα, κα- τευθυνόμαστε προς το μαγευτικό Κόμο, το οποίο διαθέτει πολυά- ριθμα έργα τέχνης, εκκλησίες, κήπους, θέατρα, πάρκα και παλάτια. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό του κέντρο και θα θαυμάσουμε το καταπράσινο τοπίο που καθρεφτίζεται στα νερά της λίμνης Κόμο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λουκέρνη την εντυπωσιακή παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρω- τα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατείες. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για τη Ζυρίχη. Άφιξη, μετα- φορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην πόλη. Πρώτος μας σταθμός η παλιά πόλη, όπου θα δούμε, μεταξύ άλλων, την Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Φραουμνίστερ με τα περίφημα βιτρώ, την εκκλησία του Αγ. Πέτρου με την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, το λόφο του Ηλίου Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου, την Όπερα και το μο- ντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Θα μας εντυπωσιάσει η Μπάνχοφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, που συνιστά και τον κεντρικότερο και πολυτελέστερο δρόμο της Ζυρίχης. Έπειτα, επίσκεψη στους Καταρράκτες του Ρή- νου στην πόλη Σαφχάουζεν (σύνορα Ελβετίας – Γερμανίας) για να απολαύσουμε τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρ- ράκτες της Ευρώπης. Το καταπράσινο αλπικό τοπίο, τα δύο παλιά γραφικά κάστρα με τα θεάματα της υδάτινης μάζας που κρημνίζε- ται με δύναμη σε υψόμετρο πάνω από 16 μ. συναρπάζουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Αργότερα, επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια απόκρημνη καμπή του ποταμού Άαρ, με χαρακτηριστική αρχι- τεκτονική του 16ου αιώνα με φόντο τις μεγαλειώδεις Άλπεις. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Αγ. Βικεντίου, την κεντρική αρτηρία Μάρκτγκάσε πλαισιωμένη από ψηφιδωτές στοές, τον περίφημο πύργο των Ρολογιών κ.α. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς τη Λωζάννη. Άφιξη και ακολουθεί περιήγη- ση, όπου θα δούμε την έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να ξεδιπλώνεται σε δύο τμήματα. Στην παλιά πόλη θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το πάρκο Μον Ρεπό, το μέγαρο Ριπόν, τον Καθεδρικό ναό, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και το Ουσύ, επάνω στη λίμνη Λεμάν και το Ολυμπιακό μουσείο. Μετα- φορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και αναχώρηση για τη Γενεύη, την κοσμοπολίτικη πόλη και έδρα όλων σχεδόν των διεθνών οργανισμών, που καθρε- φτίζει την ήρεμη ομορφιά της στα νερά της λίμνης Λεμάν. Στη συνέχεια, ακολουθεί αναχώρηση για το Σαμονί Λε Μπλαν, πε- ρισσότερο γνωστό και ως Σαμονί. Πρόκειται για το μέρος όπου διοργανώθηκαν οι πρώτοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες το 1924 και ο οποίος συνιστά έκτοτε διεθνή τουριστικό προορισμό. Τέλος, μεταφορά στο Μιλάνο και ξεκινάμε για μία πρώτη γνωρι- μία με την πόλη του ατελείωτου shopping, το Μιλάνο. Αργότερα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Πρωινό και στην τελευταία ημέρα της εκδρομής μας θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην πόλη που φιλοξενεί τους πιο γνωστούς οίκους μόδας! Θα κάνουμε βόλτα στους πιο εμπορικούς της δρόμους όπως στη «Via Monte Napoleone» και στη «Galleria Vittorio Emanuele», μια επιβλητική στοά με γυάλινο τρούλο που δημιουργεί μια μεγαλειώδη ατμόσφαιρα. Αργότερα, αναχώρηση για Ανκόνα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

 

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες περιόδους.

Παρακαλούμε μεταβείτε στους τιμοκατάλογους μας για να δείτε τις εκδρομές που αναχωρούν.

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις με πούλμαν πολυτελείας
  • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,

φόροι αεροδρομίων και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα,

checkpoints 30 ευρώ,

δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων ανάλογα με την πόλη και την κατηγορία του ξενοδοχείου.

 

Τα ξενοδοχεία σας

 

 

 

Οι πτήσεις σας

 

 

Ο αρχηγός σας 

 

 

Προαιρετικές υπηρεσίες

 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις αναχωρήσεις από τους τιμοκαταλόγους μας

Downloads

Ρώμη η αιώνια πόλη, το Μιλάνο της μόδας, η Φλωρεντία και η Βενετία της Αναγέννησης. Ιταλία, η χώρα με την μεγάλη ιστορία. Από την εποχή της αρχαίας Ρώμης ως την Αναγέννηση και μέχρι τον 21ο αιώνα. Εδώ βρίσκεται η πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ (Βερόνα), εδώ αναδύεται η "νύφη της Αδριατικής" (Βενετία), εδώ και η γενέτειρα όλων των μεγάλων καλλιτεχνών που αναγέννησαν το αρχαιοελληνικό πνεύμα (Φλωρεντία) και στην συνέχεια μεγαλούργησαν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, στην "αιώνια πόλη".
Η Ελβετία μοιάζει με ένα μέρος που έχει «δραπετεύσει» από παραμύθι με τα καταπράσινα τοπία της, τα γραφικά χωριουδάκια, τις λιμνούλες και τις χιονισμένες βουνοκορφές των Άλπεων. Είναι από τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο, με υψηλό βιοτικό επίπεδο και ανεπτυγμένο εμπόριο, βιομηχανία και τουρισμό και προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών τουριστών, για τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα που διαθέτει και τα μοναδικά φυσικά της τοπία. Παρακάτω θα βρείτε δέκα από τους σημαντικότερους… λόγους για να επισκεφτείτε αυτή την όμορφη χώρα.
Παρακαλούμε εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail συμπληρώστε τα στοιχεία σας (όσα και ότι θέλετε) και ζητήστε την προσφορά μας για το ταξίδι που θέλετε. Εμείς, αφού επεξεργαστούμε την ζήτησή σας, θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά και θα σας στείλουμε με e-mail την προσφορά μας. Ευχαριστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

 
Η εταιρεία μας διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (EE 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
Πληροφορίες για την Προστασία ΔεδομένωνΠληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-5EAB45CD 


Εκδρομές στην Ευρώπη

Μεγάλα ταξίδια

Newsletter


ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΔΕΙΑΣ Ε.Ο.Τ.(ΜΗΤΕ) : 0933Ε60000175001
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης